APEL PENTRU „TAXA DE PROCESE”. NU UITATI, OFERTA NOASTRA: 25% spor de..ceva costa 250 de RON plus 50% comision

maini       Atentie, mesaj important pentru salariatii din SRR si SRTV!

FRJ Mediasind si SUSRomania, sindicatul salariatilor din SRR doreste sa va reprezinte in procese…pe care nu stim daca le vom castiga, dar merita sa incercam. De ce? Pentru ca e profitabil, e afacerea cu 100% sanse de castig pentru noi. Va informam, insa ca noi nu mai avem sediu, a fost luat de RAPPS pentru ca nu am platit chiria. Dovada aici si aici.  Dar, avocatul nostru Emil Pascut poate sa primeassca de la dvs taxa/ proces de 250 de RON cu 100%-99,99% sansa de castig.

In cazul in care vom castiga, noi, Sindicat si PATRONAT in acelasi timp, ( vezi functia de ombudsman a lui Cristinel Godinac la Agerpres, noroc cu ex -PSD istul Mircea Geoana care l-a propulsat pe Alexandru Giboi  ca director si l-a angajat pe colegul nostru Godinac, fara concurs, si vezi patronatul ROMEDIA cu care am constitui o alta Federatie FAIR-Mediasind-ups, le cam confundam!), din despagubiirile instantei facem fifty fifty, clar!!!

Adica, sa recapitulam: pana acum avem vreo 10 procese pe rol cu 100 de bucati de angajati, aceasta face 2500 RON ori 100 egal 250.000 de RON. In esenta, voi trebuie sa fiti mai multi, deoarece, cerintele noastre sunt mult mai mari. De ce? Pentru ca terenurile pe care le-am dobandit in ultimii 10 ani, vilele…in zona Mogosoaia, masinile cu sofer cu tot si motociletele SUZUKI, plus nevestele, se intretin foarte greu. Vedeti aici si aici

In concluzie, facem un apel catre urmatoarea lista de angajati ai SRR sa vina sa plateasca pentru presedintele Sindicatului Diamantul, din Politia Romana, domnul  Emil Pascut, avocatul nostru,  cei 250 de RON pentru proces. Vezi aici tabelul cu numele acestora, angajati ai SRR si procesul pe rol. Si vezi aici de ce e valoros dl Emil Pascut. Nu numai pentru ca ne e prieten si se crede in timpul liber avocat/jurist/. Politia e cu noi. Adica dansul. Urmeaza, intr-adevar o vara fierbint!

Nu ne indoim.

Stimati colegi (pardon, fraieri) din TVR avem si pentru voi o oferta de nerefuzat. Un proces impotriva conducerii TVR care va mananca drepturile si mai bine le obtinem ( a se citi mancam) noi! Dovada aici

Multumesc in numele partenerilor

EU MAV & Asociatii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s