Comunicat: FRJ (Federatia Romana a Jecmanitorilor) MediaSantaj

Comitetul Executiv al Federatia Romana a Jecmanitorilor MediaSantaj solicita Consiliului de Administratie al SRR sa-i ceara domnului Moise Adrian Valentin sa restituie salariul nesimtit (aprox. 10.000 lei/luna) castigat cat timp a fost angajat al institutiei, pe motiv ca nu poate sa isi justifice banii prin munca „prestata”.
Deoarece in Radio Public nu se mai petrec ilegalitati, Comitetul Executiv al Federatia Romana a Jecmanitorilor MediaSantaj solicita Parlamentului Romaniei sa se implice pentru a elucida cazul colegului nostru jurnalist-pompier care a oferit aproximativ 200.000 euro cu camata si in acest moment nu ii poate recupera (bani care nu se regasesc in declaratiile de avere). Dorim instituirea de urgenta a unei echipe de procurori si politisti care sa vina la sediul FRJ MediaSantaj si sa ne salte cu dubele (dar sa fie dotate cu aer conditionat pe motiv de „vara fierbinte”).
De asemenea, Comitetul Executiv solicita Directiei Nationale Anticoruptie sa demareze in regim de urgenta, anchetarea Comitetului Executiv al FRJ MediaSantaj pentru fals in declaratii, spalare de bani si santaj in forma continuata.

In calitate de membra a Asociatiei Internationale a Santajistilor si Jecmanitorilor, FRJ MediaSantaj considera ca e „FAIR” sa continue demersurile pe plan intern si international privitoare la acest autodenunt si doreste ca statul roman sa respecte angajamentele pe care si le-a asumat privind eradicarea coruptiei si starpirea infractorilor.

P.S.1: Unde e aer conditionat in camere? La Rahova sau Jilava?
P.S.2: La dusuri se ofera sapun lichid sau solid?

Federatia Romana a Jecmanitorilor MediaSantaj
Comitetul Executiv

Acest articol poate fi considerat un pamflet si trebuie luat cum considerati dumneavoastra. 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s