TVR dă în judecată FRJ MediaSind, Ministerul Muncii şi Patronatele presei

MediaSind aka MediaSantaj, si-a mai adaugat un proces in palmares. TVR a decis sa nu mai le inghita santajul la care este supus de ceva timp, asa ca a dat in judecata MediaSind (MediaSantaj). Gasca Godinac, Moise si altii incearca de ani de zile sa „mulga” bani de la institutiile statului prin diverse procese sau santaj. Pentru prima data de cand a fost numit la TVR, Stelian Tanase a avut curajul sa le spuna NU acestor penali, dupa ce anterior bause o apa plata la o dezbatere publica avand ca subiect situatia catastrofala in care se gaseste TVR.

„MediaSind susţine că demersul SRTV este unul „forţat, abuziv şi tardiv”, întrucât aceeaşi speţă a fost judecată şi în cazul Radioului Public (SRR), instituţie care, prin semnătura preşedintelui-director general Ovidiu Miculescu, a solicitat acelaşi lucru, şi anume ca instanţa să constate încetarea valabilităţii CCM din Mass-Media.”

Godinac si Moise varsand lacrimi de crocodil
in Comitetul Executiv al MediaSantaj

tumblr_ln4kw7tAQa1qdcpbx

Aceasta gasca, prin Moise Adrian Valentin, a mai dat in judecata BNR, ANAF, CONSILIUL NATIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINARII, I.G.P.R. SECŢIA AUTOSTRĂZI- BIROUL A 2, CNADNR SA PRIN DRDP BUCURESTI, INSPECŢIA JUDICIARĂ, AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, etc. Pe langa aceste procese, Moise AV mai are un proces in calitate de creditor, avand de recuperat suma de aproximativ 200.000 euro, suma nedeclarata in declaratiile de avere!

Informatiile privind procesele pompierului-jurnalist Moise Adrian Valentin sunt publice pe: portal.just.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s