Cum să aranjezi un concurs la Radio

Update: Contestatia a fost respinsa, potrivit surselor mele, iar teoria a picat in timp ce conspiratorii isi smulg parul din cap. Numai ca unii din comisie ar fi facut scandal, iar d-na Toghina asta incearca sa evite.

Teoria conspiratiei pas cu pas. In premiera pentru Societatea Romana de Radio (SRR), rezultatulconcursului de ieri pentru functia de redactor sef adjunct la Sectia Politica a fost contestat. Rezultatul este clar, dar ghinionul este altul: nu a castigat cine ar fi vrut Maria Toghina, sefa SRR, fosta colega cu cea care a picat examenul cu cateva sutimi, respectiv Daniela Ciobanu. Personaj care a ocupat aceasta functie interimar de doi ani. Preconizata schimbare din functie a sefei de la radio a starnit o avalansa de concursuri pentru ca oamenii ei sa nu ramana pe drumuri, iar rezultatele pot fi verificate pe site-ul institutiei. Raman tot ei. 

Primul pas. Dupa aflarea rezultatului, ieri am spus ca e foarte posibil sa se incerce musamalizarea concursului, pentru ca stiam cine „trebuia” sa iasa si a dat gres. Marilena Constantinescu – jurnalista cu experienta la BBC, Evz, Radio Total etc – a castigat concursul in fata sefei interimare, e adevarat ca la o diferenta mica. Cei sase membri ai comisiei s-au intrebat daca e vorba de balotaj. „Le-am spus ca nu cred ca este cazul pentru ca nu aveau rezultate egale, iar acea diferenta mica a stabilit castigatorul. Acum, am inteles ca s-a depus o contestatie, in premiera pentru concursurile de la radio„, mi-a declarat Corina Dragotescu, membru in comisia de examinare. Comisie din care au facut parte Doru Ionescu, un dinozaur sef de la radio, Pavel Ionescu, alt mare director de la SRR, Carmen Ionescu, sefa Agentiei Rador, Cosmin Popa, ex-Newsin, si Razvan Dumitrescu, de la sindicatatul paralel din radio care viseaza sa-i ia locul Mariei Toghina.

Al doilea. Dupa ce interimara a contestat rezultatul concursului, conducerea SRR trebuie sa formeze o noua comisie care va avea o misiune oarecum complicata: sa vizioneze examenul filmat, apoi sa traga concluzia… care e mai buna. In mod firesc, pentru a tine cont de teoria conspiratiei, cei alesi sa faca parte din noua comisie vor fi studiati mai atent pentru a nu se intampla cine stie ce minune si sa ramana primul rezultat.

Al treilea pas. Nu pot sa vi-l spun, dar e logic. Trebuie sa asteptam rezultatul contestatiei, care ar trebui sa o inlature pe concurenta care a castigat peste voia conducerii, respectiv pe Marilena Constantinescu. Apoi interimara Daniela Ciobanu va deveni sefa.

Update: Ceva mai tarziu a publicat si Hotnews ceva despre povestea asta, in termeni obiectivi, of course, nu ca la mine din sficiul biciului. Tot e bine. Este o premiera ca se scrie de Toghina.

Nota: Evident aici este vorba de o teorie a conspiratiei la care m-am gandit de ieri, avand la baza informatii din interior. As vrea sa-mi fie infirmata.

Sursa: reportervirtual.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s