Cristi sau Cristinel a lu’ Godinac?

Gadinac, sefu’ mafiei mEDIAsIND are o mare problema de personalitate, problema care se regaseste in toate comunicatele pe care la „serveste” presei din subordine… in special Agerpres. Acestui Godinac ii este rusine cu numele din buletin, pentru ca altfel nu intelegem de ce se semneaza „Cristi” in loc de Cristinel Godinac.

gódin m. (pmt. din care vine godinac). Est. Godac înțărcat, gîrmăț, purcel cam de un an („porc de 7-8 lunĭ” în Șez. 30, 292). – Și fem. -ă. La Delv. gódină, pl. e și ĭ. Un fel de pepene galben, poate cantalup.
Sursa: Dicționaru limbii românești

cristinel

Acum daca e sa analizam la rece, putem spune ca toate comunicatele acestei federatii sunt lovite de nulitate, ba chiar putem sa le consideram FALS in ACTE. Stim totusi ca acest Godin, pardon, Godinac are simtul umorului foarte dezvoltat pentru ca altfel nu intelegem de ce isi poarta mereu vestuta cu el (una reflextorizanta nu iti place?) iar pe post de latrator sef, pe fostul pompier din radio Moise Adrian Valentin, un domn slab intelectual, care se lauda peste tot ca are o functie importanta si intr-o zi o sa ajunga sef peste Radio Romania.

Ne zici Cristinel cum sta treaba cu numele tau?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s