Godinac face parte din „Cumetria gulerelor albe”?

Fiica sindicalistului Liviu Luca si fiul colonelului SRI Gheorghe Dumitrache s-au casatorit sambata.

Fiica mogulului sindical Liviu Luca s-a maritat sambata cu fiul colonelului Gheorghe Dumitrache, fost adjunct al unitatii SRI Prahova. Cununia a fost oficiata de functionarii Primariei Sinaia, ceremonia religioasa a avut loc la  manastirea din statiune, iar dansul, muzica si „darul” s-au dat la celebrul cazinou din Sinaia.

Mireasa, Roxana Luca, si mirele, Silviu Dumitrache, si-au unit viitorul in fata multor dintre puternicii zilei. Nuntasii, vreo patru sute la numar, au fost cazati la luxosul Hotel Palace din Sinaia, inchiriat integral pe durata weekendului trecut. Organizatorii au incercat cu disperare sa tina la distanta de curiosi evenimentul care a incuscrit la propriu doua grupari cu vechi interese comune.

Evenimentul a fost filmat de o echipa de la Realitatea TV, postul lui Sorin Ovidiu Vintu, partener de afaceri si prieten cu socrul mic, Liviu Luca. Si unde sindicalistii petrolisti detin un pachet minoritar de actiuni.

Nasul tinerilor insuratei este Cristian Godinac, presedintele Mediasind, organizatie care isi propune sa sustina drepturile salariatilor din mass-media. Totusi, la asociatia condusa de Godinac nu au aderat institutiile de prestigiu din presa romana.

La petrecerea nocturna de la cazinoul din Sinaia au descins din limuzinele luxoase afaceristi din Top 300, cum ar fi controversatii frati Emil si Marius Cristescu, fosti demnitari – Mircea Ciumara, ex-ministru al finantelor, grei din petrol – Ioan Popa, fost director general al SNP Petrom si ex-consilier al lui Adrian Nastase, intermediari de combustibili petrolieri produsi la rafinariile ploiestene, procurori cu activitate discutabila – Gheorghe Muscalu, fost sef al DICCOT, sindicalisti din trupa lui Luca – Florin Bercea, presedinte al clubului sportiv „Petrolul”, sefi din Petrom si de la Realitatea TV.

Mirii au fost transportati de la hotel la manastire si inapoi intr-o limuzina de fite: un Mercedes negru, proprietatea companiei Petromservice, infiintata de sindicalistii din SNP Petrom.

Constinuarea articolului AICI

P.S.: Acordam drept la replica personajelor „implicate” in materialele publicate pe 2U2Romania.wordpress.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s