Sindicatul unor Șantajiști – SuS(ro)Mania

Exercițiu de reprezentare a realității. Intr-o dimineața din vara trecută (2014), liniștea prematinala a cetățenilor de pe strada Temisana a fost colorata cu o scena dinamica: un cetățean având o mișcare de balans curbilinie uniformă încerca sa trezească o cetățeanca ce dormea pe o minicanapea, mobilier de gradina, plasata direct pe strada. In liniștea aurie a dimineții, doar îndemnurile lui „hai in tura” se puteau auzi (nu a fost vorba de un atac… terorist).
Cei doi cetățeni au pe legitimația lor titlul de regizor de emisie al Radio Romania si își reprezintă, cum pot mai bine, instituția prin cârciumi. Acolo unde de altfel își face ședințele de BEX si cetățeanul ratato-procesoman. Doamna respectabila, de altfel, care doarme pe strada după ce cârciumarii o dau afara, fiind una dintre vârfurile de lance ale acestui sindicat care are mare priza la bețivi, lenesi si inculți… Sindicatul Dinu-Paturicilor.

Mai jos, va prezentam sediul de „campanie” si de sedinte al sindicatului SUSRomania… carciuma din str. Temisana!

carciuma
Dar de ce evocam noi aceasta scena matinala, in care doi treziți din somnul de pe strada merg direct in tura, cu mahmureala aferentă? Pentru ca doamna, mai nou, spune ca e discriminata, spune si reclama, pe o cerere de ajutor social nesusținută de niciun document medical, numai de argumentul ca nu ii ajung banii. Oare câtor oameni nu le ajung banii? Câți sunt bolnavi si au demnitatea si decenta sa facă cereri motivate si solicitări de bun simt?

Moise Adrian Valentin face presiuni si ameninta cu intitutiile statului, daca doamna nu primeste doua (2) salarii minime pentru un vas de sange spart, problema care se rezolva in vreo doua-trei zile, cu vitamina C. Presupunem ca Moise se foloseste de oameni pentru rotunjirea veniturilor din somaj, metoda brevetata chiar de el in perioada cand facea parte din CA al Radio Romania, cand „ciugulea” bani din decontarile de bilete, din banii de ajutoare, din banii de deplasari etc.

cerere moiseSursa: Sindicatul Unit al Salariaţilor din Radio Romania – pagina oficiala

Din pacate pentru cei care citesc aceasta solicitare/amenintare a domnului Moise Adrian Valentin, nu este prezentata si cererea doamnei „atasata in copie”, cum spune acest guru al sindicalismului romanesc. Este manipulare, nu exista nicio cerere sau pur si simplu vreti sa ascundeti ceva?

P.S.: Acordam drept la replica personajelor „implicate” in materialele publicate pe 2U2Romania.wordpress.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s