Moise nu a fost in CA al SRR!?!?!?

Camatarul Moise Adrian Valentin, „mare” lider al sindicatului SUS Romania (Sindicatul Udat cu „Suc” de peste 40 grade) arata cu degetul catre Consiliul de Administratie al Radio Romania pentru „greselile” facute in anii trecuti. Ce nu spune acest impostor, Moise, este ca a facut si el parte din Consiliul de Administratie si a tacut din gura. Daca aveai ceva de spus camatarule, de ce nu ai spus in acei zeci de ani in care ai votat cot la cot cu membrii din CA?

22Se vede in aceasta poza ca Moise statea mai mereu cu mana SUS, sa se faca remarcat si sa stie lumea ca a votat!
Sursa pozei: Raportul de activitate al SRR pe anul 2011

Stiti cum e: lupul striga, lupii! Cam asa se comporta Moise si cand e vorba de Radio Chisinau, si arunca cu pietre in membrii CA din vremea respectiva. Pai, domnule Moise, de ce nu ai iesit in public sa iti exprimi nemultumirea legata fata de acest eveniment? De ce spui ca ai fost impotriva, cand ai mers la lansarea postului de radio din Moldova? Ai fost acolo, la Chisinau, deci ai sustinut aceasta lansare, asa ca taci!

11

Se vede clar in poza cum stateai in spatele fostului PDG si zambeai cu gura pana la urechi (la 10.000 lei/luna). Deci ti-a placut! Acum arunci cu rahat in institutia care te-a hranit atatea ani, institutia de unde ai ciupit din banii de deconturi, din banii de ajutoare de boala, din banii de deplasari fictive si multe alte… ciupituri?

Revenim cu mai multe detalii despre impostorul Moise Adrian Valentin!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s