DEZVALUIRE: Moise a fost EXECUTAT!

Moise, acest personaj dubios, desprins din istoria neagra a Societatii Romane de Radiodifuziune, „un procesoman”, ca sa-l citam pe domnul Madalin Voicu, a ajuns sa fie executat. Surse credibile ne-au transmis ca acest dinozaur al sindicalismului facut la umbra unui grup infractional (MediaSind), si-a achitat executarea din banii de cotizatii, in urma unui circ de 2 lei facut la intrarea institutiei,  de unde ani de zile a supt bani nemunciti. Circul a fost gratuit (fara mancare si bautura) si a constat in urlete si amenintari la adresa tuturor. Vreti sa aflati obiectul executarii? Va luminam imediat!
Moise a fost executat in urma unui proces intentat Societatii Romane de Radiodifuziune (proces pe care l-a pierdut), iar sechestru a fost pus pe masina personala, Skoda Octavia, cu numarul ROR. Pe surse, am aflat ca autoturismul somerului Moise Adrian Valentin a fost dat in urmarire la Politia Rutiera, iar daca iesea in traficul bucurestean ramanea fara talon, iar masina se confisca. Acest fapt l-a facut pe Moise sa goleasca contul sindicatului SUS-Romania si sa vina sa plateasca o suma de aproximativ 5500 de lei… cash (vezi AICI + cheltuieri de executare), pentru ridicarea sechestrului asupra masinii personale.

Acum va intrebam, dragi cotizanti la bunastarea lui Moise: v-ati dat acordul ca „liderul” Moise sa foloseasca banii sindicatului pentru rezolvarea unei probleme personale? Stiti ce face Moise cu banii din cotizatii?

NOTA: AM PUBLICAT ACEST MATERIAL CU 6 ORE MAI DEVREME DEOARECE AVEAM INFORMATII CA SOMERUL MOISE ADRIAN VALENTIN O SA ISI PUBLICE „INFRANGEREA” (POZAND IN VICTIMA A SISTEMULUI) PE BLOGUL PERSONAL, LUCRU CARE S-A SI INTAMPLAT, LA FIX 4 ORE DE LA DEZVALUIREA POSTATA PE 2U2ROMANIA!

Potrivit noilor prevederi ale codului de procedură civilă, poliţia rutieră poate opri în trafic orice şofer şi-i poate reţine cartea de identitate a autovehiculului şi talonul, fără de care conducerea autoturismului devine ilegală. Singurul drum care-i rămâne şoferului respectiv de făcut, predarea maşinii la executorul judecătoresc care a hotărât confiscarea autoturismului. Codul de procedură civilă le dă voie executorilor judecătorești să sechestreze orice bun pe care-l consideră suficient de bun pentru a acoperii datoria unui șofer către o terță persoană sau instituție, inclusiv autoturismul personal. Și dacă până acum se putea evita sechestrarea mașinii prin mutarea ei de la adresa de domiciliu, acum, este de ajuns să ca persoana respectivă să fie văzută în trafic. Dacă poliția rutieră în urma sesizării executorului judecătoresc depistează în trafic o asemenea mașină care rulează și are un sechestru asupra ei, polițistul este obligat să oprească autoturismul. Polițiștii rutieri opresc în trafic autovehiculele asupra cărora a fost instituit sechestrul de către un executor judecătoresc, ridică cartea de identitate a mașinii precum și certificatul de înmatriculare. Această operațiune e consemnată într-un proces verbal semnat de conducătorul auto, o copie se înmânează șoferului, iar documentele ridicate și procesul verbal încheiat în acest sens se înmânează executorului judecătoresc. Odată ce au fost confiscatele documentele, proprietarul mașinii mai are o singură variantă. Să predea autoturismul și în cel mai bun caz, să încerce o contestație în instanță a deciziei.

In curand o sa revenim in curand si cu alte dezvaluiri
legate de averea lui Moise!
NU RATATI ARTICOLUL DIN DATA DE 25 AUGUST 2015!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s