INEDIT: Ii mai plateste Romania somaj lui Moise?

Va prezentam acum acum zile cum Moise Adrian Valentin, fost electrician, fost pompier, actual somer si camatar, a incercat sa se angajeze… LA STAT! Fiind obisnuit sa stea, el nici macar nu are tupeu sa incerce o angajare la privat, pentru acolo trebuie sa muncesti (asta e mentalitatea lui), sa ajungi la program, iar el nu e obisnuit cu asa ceva. Pentru el, cel mai bun „job”, e la stat. El considera ca in momentul in care te-ai angajat la stat, ai obligatie de serviciu, sa stai degeaba. Fals domnule Moise, unii chiar muncesc, chiar daca sunt angajati la intitutiile statului.

Dupa prima incercare ratata a lu’ Moise de a prinde un post caldut la stat (picand proba scrisa), a zis ca mai face o incercare… tot la stat! Va povesteam ca el stapaneste bine oralul, dar din pacate sta prost cu scrisul. Pe surse se aude ca este analfabet si isi roaga diversi „prieteni” din gasca MediaSind sa ii scrie idioteniile postate pe blogul personal. Sa ne intoarcem la a 2-a tentativa de angajare LA STAT!

La proba orala/practica, Moise s-a descurcat exemplar (are limba moale si pufoasa), fiind declarat admis (VEZI AICI), insa la partea cu scrisul si-a cam luat-o in freza, in sensul ca nu i s-au aliniat astrele (poate ca Thor e inca in concediu, iar Godinac grohaie prin vreo carciuma), asa ca a picat „cu brio” (VEZI AICI).

Bunnn… Credeti ca pompierul care reprezinta media in federatie s-a lasat pagubas? No way! A facut CONTESTATIE (are experienta la plangeri si contestatii, avand peste 100 de procese pe rolul instantelor) si surpriza: a mai pierdut cateva puncte, fiind declarat RESPINS!

Pentru a 2-a oara, „profesionistul” Moise Adrian Valentin, a simtit pe pielea lui cum e sa te prezinti la un examen „pe bune”, fara sa ai spatele acoperit.

Revenim cu noi dezvaluiri…

P.S.: Acordam drept la replica personajelor „implicate” in materialele publicate pe 2U2Romania.wordpress.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s