Somajul pentru Moise… se prelungeste!

Tinand cont, ca somerul Moise Adrian Valentin, doreste din tot sufletul sa se angajeze, iar noi toti dorim din tot sufletul sa plece din Romania si sa ne lase in pace, ne-am gandit sa ii punem la dispozitie o serie de „joburi” vacante in… Germania. Cu limba nu credem ca o sa intampine probleme, el avand o vasta experienta de pupincurist si trompetist pe langa maestru’ Godinac de la MediaSind!

pupincuristi

„Domnule” somer Moise, va supunem atentiei cateva locuri de munca disponibile pentru care nu e nevoie sa accesati fonduri europene, ci doar e nevoie de o delegatie din partea MediaSind, la Sighisoara, in luna octombrie a acestui an.

„Agentia Municipală pentru Ocuparea Fortei de Muncă Bucuresti dispune, prin intermediul Retelei EURES, de 85 de posturi pentru muncitorii calificati în diverse meserii, care doresc să lucreze în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selectie la Sighisoara în luna octombrie 2015. Angajatori germani reprezentati de compania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: operator stivuitor (15 posturi), comisionar (15 posturi), hamal (10 posturi), muncitor în metalurgie (9 posturi), electrician (6 posturi), mecanic auto (5 posturi), sudor MIG-MAG (5 posturi), mecanic instalatii (5 posturi), operator CNC (3 posturi), instalator/montator instalatii de gaz (3 posturi), lucrător în depozit (3 posturi), mecanic utilaje prelucrarea maselor plastice si a cauciucului (2 posturi), sculer (2 posturi), zugrav – vopsitor (2 posturi).”

Pana ajungeti la Sighisoara poate doriti totusi sa infiintati o ramura Mass-Media la Palatul Parlamentului, din postura de fost pompier, actual camatar. Ca sa nu mai lungim vorba, va punem la dispozitie cateva locuri de munca si in Romania… LA STAT!

sofer

OARE SI-A PIERDUT MOISE „SUPORTUL” LUI GODINAC?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s