Moise, discipolii si IQ-ul

attention_manipulation15Moise Adrian Valentin, este un personaj sters, coplesit de procese si urmariri penale, insa spre bucuria lui si a familie sale inca mai are adepti, adepti care cotizeaza lunar la fondul de cheltuieli personale ale familie Moise. In aceasta „gasca”, ca sa folosim un termen care ii place la nebunie (nebunie care se poate proba printr-un control psihiatric), are parte de suportul MediaSind, o federatie „sindicala” de tip mafiot care ameninta si santajeaza pentru interese personale.
Sa ne intoarcem la adeptii lui Moise. Acesti adepti sunt persoane slabe din punct de vedere profesional, cu un IQ sub limita bunului simt, care au frustrari legate de colegii lor. Inteligenta colegilor acestor adepti frustrati ii face pe acestia sa-l urmeze pe Moise in nebunia lui cu intentia clara de a le arata celorlalti ca si ei sunt importanti.
In primul rand, acesti adepti frustrati (nu sunt prea multi) ne inspira mila, insa Moise ii manipuleaza povestindu-le ca in urma sutelor de procese o sa curga lapte si miere pentru ei. Cel mai simplu este sa manipulezi oameni fara prea „multa minte” care vor merge dupa tine ca oile la pascut in speranta unor avantaje personale.

Manipularea psihologică este un tip de influenţă socială care urmăreşte schimbarea percepţiei sau comportamentului celorlalţi cu ajutorul unor tactici ascunse, amăgitoare sau chiar abuzive.[1] Pentru că manipulatorul îşi urmăreşte doar propriile interese, deseori în detrimentul altora, aceste metode pot fi considerate exploatatoare, imorale şi înşelătoare.
Influenţa socială nu este în mod necesar negativă. De exemplu, doctorii pot încerca să convingă pacienţii să renunţe la obiceiurile nesănătoase. În general, influenţa socială este percepută ca fiind inofensivă atunci când se respectă dreptul celui influenţat de a alege. În funcţie de context şi motivaţii, influenţa socială poate fi considerată manipulare ascunsă. (ro.wikipedia.org)

Continuam sa facem dezvaluiri legate de impostorul Moise Adrian Valentin, in speranta ca putem salva niste „suflete” pierdute, din ghearele necuratului de Moise.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s