Atentie la buzunare!

fermoarIncepem acest articol neobisnuit: facand un update la articolul privind partenerii de afaceri ai lui Adrian Moise. Am primit din partea voastra, dupa publicarea acelui articol bazat NUMAI pe informatii publice, date suplimentare, indicii privind posibila afacere necurata de la Busteni, privind posibilele increngaturi de la Bucuresti. Pe o parte le cunosteam deja, de aceea am spus ca vom reveni si, dupa cum ati observat, o facem NUMAI cu informatii concrete si documentate. Va promitem ca pastram si confidentialitatea surselor, pentru ca asa fac jurnalistii adevarati, dar si ca urmeaza dezvaluiri importante privind legaturile dintre Moise Adrian Valentin si Arabi Danut Radu, aspect omis total din „darile de seama” patriotice pe care Moise la face, chipurile catre sindicalistii si talibanii lui. Multi de caracter si inteligenta similare, ceea ce e corect: cine se aseamana, se aduna.

Dar haideti azi sa privim spre alta latura a activitatii financiare a numitului Moise Adrian Valentin, ca lider al sindicatului pe care il foloseste ca pavaza pentru a-si rezolva niste probleme care deja nu mai sunt personale, ci sunt de viata si de moarte pentru grupul infractional din care noi credem ca face parte.

Potrivit unor surse din sindicatul mecanicilor, coroborate cu informatiile publice, situatia sta cam asa: se incaseaza cotizatiile, nu li se da NIMIC tot anul membrilor de sindicat, li se propun drepturi iluzorii recuperate, se fac in avans uneori facturi cu avocatii. Banii care vin lunar din cotizatii se impart intre avocati si acest mercenar.

Acum sa stam cu ochii pe informatiile publice, ca sa vedeti ca se verifica aceasta varianta. Sa luam, de pilda, anul de gratie 2011, care pentru Moise a fost varf de bunastare. Sindicatul lui a avut incasari (venituri din activitati fara scop patrimonial), deci din cotizatii, de 83772 de lei. Existau de asemenea, active circulante nete in valoare de 56507 lei, potrivit cifrelor publice, oficiale. Cheltuielile facute au fost de 71176 de lei, in conditiile in care le-a facut cadou oamenilor la Craciun si Pasti niste lucruri (de proasta calitate, dar le-a facut). Excedentul/profitul – a fost de 12596 de lei. (vezi aici) . Pe acelasi model, Federatia Sindicatelor din Societatea Romana de Radiodifuziune avea la finalul anului 2011 un excedent de 189 de lei. (informatiile sunt publice, pe site-ul Ministerului Finantelor (vezi aici)

Sa venim la anul 2014. Finalul acestui an il prinde pe Adrian Moise, ca presedinte al Sindicatului Unit al Salariatilor dar si ca presedinte al pseudofederatiei aceleia, foarte interesant! Sindicatul Unit al Salariatilor a incasat 21815 lei si a cheltuit 61191 de lei. De unde? Nu se stie, cert este ca deficitul (datoria) este de 39376 de lei. Cum surse din acest sindicat ne-au dezvaluit ca anul trecut nu au primit niciun cadou, ci numai promisiunea ca se vor castiga procesele in care s-au investit banii, rezulta ca acest sindicat a platit servicii/onorarii de avocati si mai urmeaza sa plateasca, in valoare de aproximativ 600 de milioane de lei vechi!!!!! Platibili din banii de cotizatiii. Plus ca, in procese, avocatii au cerut cheltuieli de judecata prin procese. O logica simpla, combinata cu informatiile si nemultumirile din acest sindicat ( unde au aparut nemultumirile si lumea incepe sa isi puna problema daca nu e pionul unei posibile spalari de bani) spune ca intre „luceafarul ISU dambovitene” si avocati e un deal si ca el isi ia cota parte din onorariile pe care avocatii le iau de la oameni, prin cotizatie. ATI INTELES ACUM AFACEREA? PENTRU CA TOT VA INTREBATI „DE UNDE ARE BANI”. Raspunsul e simplu: DE LA VOI!

Se pare ca am descoperit inca o afacere dubioasa a acestui individ: aceea de a cauta tot felul de motive de cearta cu oameni si institutii, de a provoca procese, platite din banii sindicatului si de a-si imparti frateste onorariile cu avocatii. Cine mai spune ca are o problema acest ins din cauza numarului mare de procese, ii raspundem noi: nu, acesta este noul lui business. Cu cotizanti parca magnetizati si care nu observa cand, pe fondul promisiunilor desarte, nebazate pe niciun argument solid, cineva ii mangaie cu o mana pe fata si cu alta ii scotoceste in buzunar.

Ca de obicei, vom reveni cu informatii solide si documentate pe tema.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s