Taxa radio, taxa din care a supt Moise

Din 1999 pana in anul 2014, Moise Adrian Valentin a supt bani multi din taxa radio, taxa pe care o critica in prezent. Angajatii si presa romaneasca „nu stie” (am preluat si noi din gramatica lui Moise) ca Moise Adrian Valentin a fost desemnat in anul 2005 sa participe la procedura de achizitie a licitatiei privind colectarea taxei, votat in unalimitate de CA-ul de la vremea respectiva.
Dovada o gasiti AICI si este publica pe pagina oficiala a Societatii Romana de Radiodifuziune. CV-ul lui Moise „troneaza” si el pe pagina fostului sau angajator si ne demonstreaza pentru a „n”-a oara cum si cat de plimbat a fost Moise pe banii Radio Romania, in timp ce altii nu mergeau nici macar la cursuri de specializare, pentru domeniul in care isi desfasurau activitatea.

E corect domnule Moise Adrian si Valentin sa va prezentati drept un aparator al drepturilor angajatilor cand dumneavoastra mulgeati pana si taurul, dupa ce anterior epuizati vaca?

Nu vrem sa ne raspunzi nici pe legea 544 sau pe legea bunului simt, pentru ca nu ne incalzeste cu nimic raspunsurile tale, dar tine minte ce iti spunem: LUMEA TREBUIE SA AFLE ADEVARUL DESPRE TINE!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s