Sa-l cunoastem pe Gabi, Gabriel Basarabescu

 

Gabriel Basarabescu(1)Sunt multe de povestit despre acest personaj obscur care lucreaza in Radio Romania, asa ca azi incercam sa il punem in „valoare”, intr-un mod cat mai scurt. Acest „mare” realizator de emisiuni matinale, munceste aproximativ 2 ore pe saptamana si incaseaza un salariu ingrozitor de mare, insa el se afiseaza ca un aparator al drepturilor angajatilor… care muncesc pentru ca sa isi incaseze el salariul. Pe langa faptul ca el se crede vedeta postului de radio, este mai nou si lider de sindicat, un sindicat care nu face nimic, dar da bine la CV.
Daca tot am ajuns la CV-ul vedetei va precizam ca Basarabescu, cel care cere depolitizarea SRR a fost propunere din partea PDL pentru Consiliul de Administratie al Radio Romania (vezi AICI), ca mai apoi sa fie numit tot pe linie politica in AGA de la Radio Chisinau. Deci cum e cu depolitizarea domnule Gabriel Basarabescu? Ploua la dumneavoastra in Casa Presei?

Basarabescu, „vedeta”, face parte din formatia Casa Presei (oare a fost numit politic), o formatie patronata de agentul sub acoperire Robert Turcescu, cantand la… clape. La cate clape a batut el la viata lui pe langa directorii din Radio Romania… e si normal sa prinda ceva experienta. Daca ne intoarcem la sindicatul infiintat de aceasta „vedeta”, va precizam ca in acest moment el se lauda peste tot ca are sprijin total din partea domnului Dumitru Costin de la BNS! Fals! Dumitru Costin l-a somat pe Basarabescu sa nu se mai foloseasca de numele lui si al BNS-ului in actiunile de intimidare pe care le face in Radioul Public, insa acest mincinos (Basarabescu) continua sa ignore avertismentul presedintelui BNS. Mai acum cateva luni, Gabriel Basarabescu a filmat un clip video de promovare a sindicatului cu o adresa web de 49 caractere, chiar in sediul BNS, fara acordul celor de acolo.
Minciuna cu BNS, a mers mers mai departe, cand a invitat sindicatele din TVR la o intalnire la sediul BNS, in numele domnului Dumintru Costin, fara ca acesta sa stie.

Pana unde mergeti cu minciuna „domnule” Gabriel Basarabescu? Mai esti inhaitat cu somerul Moise Adrian Valentin care te plimba cu masina prin Bucuresti? Revenim!

Anunțuri

6 gânduri despre “Sa-l cunoastem pe Gabi, Gabriel Basarabescu

  1. Când îl auzeam pe Basarabescu, schimbam postul, unde-i personajul, că nu l-am mai auzit?! De fapt, nu mi-e dor deloc să-l aud!!! Îmi face impresia că nu-i iubește pe românii din țara noastră. De unde mi-am dat seama de asta?! La niște concursuri cu radio-ascultătorii, le vorbea fffff urât oamenilor. El îi iubește pe cei din Chișinău, efectiv radiază de fericire când intră în legătură cu aceștia! Du-te tăticule, acolo unde și cu cine te simți atât de bine!

    Apreciază

  2. D-le Basarabescu va ascult duminica de la 8la 9 daca nu ma enervez si renunt datorita emisiunilor total politice de basist parsiv care nu aveti pic de rusine in a va promova optiunile politice de extrema dreapta , fara a respecta toti ascultatorii la asa un post de Radio popular . Am sa fac o sesizare si la CNA . Sa va fie rusine , undei deontologia unui jurnalist . In loc sa fiti un jurnalist apreciat care sa pledati pentru ADEVAR cu verticalitate , dvs faceti politica nazista , impartind oamenii in prosti SI in „elita de dreapta ” asa zisa elita ca de drept este extremista si care face ura si vrajba intre oameni . R U S I N E …….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s