Gabriel Basarabescu si partidele politice

Poate va intrebati de unde asa mult tupeu „sindicalist” din partea lui Gabriel Basarabescu? Va explicam in cateva randuri ce il impinge pe Basarabescu sa minta, sa santajeze si sa puna presiune pe conducerea Radioului Public.
In ultima perioada Basarabescu arunca zvonuri pe holurile Radio Romania ca are sustinerea PNL de a demite actuala conducere din Radio Romania. Acesta „vedeta” a radioului se lauda ca are sprijin verbal din partea membrilor PNL numiti in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune, folosindu-se de numele lor pentru a instiga angajatii. Alaturi de Basarabescu este si Razvan Dumitrescu, un alt lider al unui sindicat de buzunar care in 2014 a incercat pe la PNL o numire politica in Consiliul de Administratie. Cei doi sunt vazuti zilnic bantuind holurile institutiei spunand ca PNL o sa rastoarne conducerea radioului, iar cine nu e cu ei e impotriva lor.

Revenim cu detalii!

Anunțuri

2 gânduri despre “Gabriel Basarabescu si partidele politice

  1. D-LE BASARABESCU, AVETI PARTI-PRIS-URI POLITICE EVIDENTE SI ASTA SE OBSERVA DE ANI DE ZILE LA RADIO ROMANIA ACTUALITATI IN EMISIUNILE D-VSTRA. O parte a spectrului politic si guvernele formate de acestia sunt hartuite, iar altele sunt ridicate in slavi. Imi pare rau, nu sunteti platit din bani publici pt face acest lucru. Daca tineti neaparat sa faceti asta, angajati-va la B1 TV sau la Realitatea TV, unde veti fi platit din alti bani decat ai cetenilor si veti face “politica” acestora.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s