Cine si de ce ataca Radio Romania?!

Pe fondul crizei de la TVR, unele personaje si-au propus sa sa atace si Radio Romania cu speranta de a destabiliza cel mai ascultat post de radio din Romania. Aceasta campanie se face prin intermeniul unor angajati din institutie care sunt manipulati politic, in dorinta clara de „rupe” unitatea angajatilor din Radio Romania.
sustinemPrimul personaj care a inceput atacurile asupra postului national de radio este numitul Moise Adrian Valentin, un fost angajat, actual somer care are pe rolul instantelor aproximativ 100 de procese. Acest fost pompier, actual somer si camatar, sustinut de gruparea infractionala MediSind si Agerpres, ataca periodic Radio Romania cu scopul declarat de reangajare a camatarului Moise. Alaturi de Moise, se afla Cristinel Godinac (nu Cristi) care ii finanteaza campaniile din afaceri nu prea legale!
Al 2-le personaj obscur este Gabriel Basarabescu, care, cu sprijinul PDL (mai nou PNL) s-a alaturat pompierului Moise in tentativa de a pune la pamant Radio Romania. Basarabescu a fost in trecut optiunea PDL pentru Consiliul de Administratie al Radio Romania, ca mai apoi sa fie numit in AGA de la Radio Chisinau, functie de unde incasa inca un salariu. Mai nou, alaturi de Basarabescu (tot pe linie politica) a venit si „marele” lider BNS, Dumitru Costin (declaratie de avere), un alt oportunist al sistemului si iubit al Dianei Chivu, sora lui Cristi Chivu.
Pe langa aceste personaje, in radio mai exista inca doua personaje care sustin din umbra cele doua „varfuri de lance„. Unul dintre personaje se numeste Razvan Dumitrescu si este „liderul” unui sindicat minuscul. Acesta si-a dorit atat de mult sa fie in Consiliul de Administratie al Radio Romania, incat si-a pus sotia, in 2014, (sefa de tura la Radio Romania Actualitati) sa sune la toti liderii politici pentru a avea sprijin, sprijin politic.
Un alt „lider” de partid, pardon, de sindicat, este si Zubin Constantin, un angajat (sef de serviciu) care bantuie pe holurile institutiei (nu prea are obiectul muncii, dar se trece in program sambata si duminica pentru a incasa bani in plus) acostand angajatii cu diverse propuneri fara acoperire. Zubin, acest piticot al radioului, il foloseste ca paravan pe tovarasul Mircescu Dragos, fost partener al somerului Moise in perioada in care acesta castiga 10.000 lei/luna (fiind membru in CA) si cu care impartea biroul de la etajul 8.

Cam „astia” (ca sa o citam pe stimabila doamna Platon, de la conferinta „de presa”) sunt personajele care ataca Radio Romania si arunca cu pietre in sindicatul reprezentativ sau in Comisia Paritara. Nu luam apararea sindicatului reprezentativ, insa in momentul in care te implici te expui. Apreciem faptul ca Sindicatul Liber, sindicat reprezentativ la nivel de institutie, nu a atacat aceste grupari si nu s-a terfelit in noroiul „preparat” de personajele obscure, iesind cu un comunicat de presa la subiect si aparand angajatii si intitutia.

2U2Romania si-a propus sa apere angajatii si intitutia in mediul online, oferindu-va informatii si dezvaluiri reale fara a face rabat de la adevar. Suntem alaturi de toti angajatii indiferent de sindicatul din care fac parte si va multumim pentru vizitele pe site.

Pe adresa de mail a 2U2Romania am primit mai multe mesaje din partea unor lider sindicali din Radio Romania, dar si din partea unor angajati neafiliati sindical in care isi exprima nemultumirea fata de atacurile la adresa Radio Romania si ne transmit ca Basarabescu si Moise nu ii reprezinta si nu le sustin actiunile.

Va multumim pentru faptul ca intr-o luna de zile am ajuns la aproximativ 5.444 de vizite!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s