Moise, santajul si Radio Romania

Prin 2006, Serviciul Juridic al Societatii Romane de Radiodifuziune se adresa Consiliului de Administratie informand ca Moise Adrian Valentin pune presiune si incearca un „santaj grosolan la adresa sefului serviciului juridic”. Asa cum veti vedea in anexa atasata, pentru Moise, functia de membru in Consiliul de Administratie reprezinta o oportunitate de a ameninta angajatii din radio.
In informarea Serviciului Juridic, la punctul 4 se spune ca „O persoana inteligenta nu ameninta niciodata, avand argumente in sustinerea punctelor de vededere”.
Acest personaj, Moise Adrian Valentin, foloseste amenintari de fiecare data cand este vorba de interesul lui personal, fara a tine cont ca se adreseaza unui Sef sau simplu angajat.
Va lasam sa cititi in continuare adresa Serviciului Juridic, adresa care confirma faptul ca atacurile impotriva Radio Romania sunt orchestrate din interese personale si nu profesionale.

APASATI PE POZA PENTRU VIZUALIZAREA DOCUMENTULUI

adresa juridic

In urmatoarele zile o sa va prezentam mai multe astfel abuzuri si amenintari. Ne-am propus sa „rupem pisica” si ne tinem de cuvant, folosind dovezi si argumente, nu vorbe fara acoperire. Fiti alaturi de noi si promitem sa nu va dezamagim. Multumim inca odata pe aceasta cale colegilor care ne-au furnizat aceste informatii!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s