Pinocchio, ti-ai pierdut echilibrul din cauza nasului!

pinocchio

Mai, Pinnochio care vorbesti in numele unui sindicat! Mai ceilalti mincinosi care incercati de cateva zile sa atacati radioul public. Iar ne-ati mintit si v-am prins! Stati jos, pentru azi aveti nota 2! 2 de la 2u2romania! 

Pai, mai prichindei cu nasul mare, voi chiar nu v-ati putut ingriji ca „scrisoarea ziaristului revoltat, amarat, ingandurat, ” data in presa, sa nu poarte urme de html? Asa cum remarcau cativa colegi din presa, „scrisoarea” e in cod html si postarea ‘scrisorii anonime” are acces deplin la admin si cu posibilitatea inserarii de linkuri din panoul de comanda al site-ului. Hahaha! Hahaha! Rusinica!

Pai v-ati stricat la cap, tocmai acum, cand v-a citat si Blocul National Sindical, prin Dumitru Costin? Baieti, tocmai acum gresiti tactic major si va dati de gol ca scrisoarea e o facatura? Cum, nu exista jurnalistul revoltat? Nici cel suparat? Nici cel trist? Nici cel infrant? Ce ii spuneti acum lui Dumitru Costin? Ca ati fost ageamii? Vai!

Manipulatori cu nas de Pinocchio. De multe ori nu e nevoie sa spui nimic despre unii. Ii lasi sa se desfasoare si ce fac ei spune mult mai bine.

Baieti, ati incercat sa compromiteti tocmai statutul de jurnalist in Radio Romania, de realizator, printr-o facatura ordinara, pe care nici macar nu ati fost in stare sa o acoperiti.

Rusinica! 

Ageamii! 

Incepatori! 

Stati la colt 5 minute, pe coji de html si invatati sa va miscati cu urme cat mai putine online, manipulatori mici si stangaci!

Repetati dupa mine: „am incercat sa fim manipulatori si nu ne-a reusit. Am gresit ca fraierii. Hai acasa ,la somn!”

Pinochhio, pt tine mai e ceva. De fapt, valabil pentru toti:

„Înşelăciunea săvârşită prin folosire de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s