DEZVALUIRE: ANI si DNA vs Moise

teastept moiseANI nu este o domnisoara care cotizeaza lunar la sindicatul infractional al somerului Moise Adrian Valentin, ci este o institutie publica care abia asteapta sa il aduca la ea, pentru intrebari. De putin timp, sindicalistul cel „curat”, Moise, si-a publicat declaratia de avere pe site-ul ANI (vezi AICI), declaratie unde nu se regaseste nici acum imprumultul de 200.000 euro catre numitul Arabi Danut Radu (vezi aici CITATIA), in DOSARUL NR. 10149/3/2015.

Tribunalul BUCUREŞTI
Bd. Unirii nr.37, Sector 3 101
DOSAR NR. 10149/3/2015
 
CITAŢIE emisă la 27.07.2015
ABABI DĂNUŢ RADU, cu ultimul domiciliu în Bucureşti este chemat în această instanţă, camera 101, în ziua de 04.09.2015, Completul F 1, ora 10:00, in calitate de Debitor, în proces cu MOISE ADRIAN VALENTIN în calitate de CREDITOR, ordonanţă de plată – OUG 119/2007 / art.1013 CPC ş.u..
În caz de neprezentare a părţilor, judecata se va face în lipsă, dacă se solicită în scris acest lucru de către una din părţi.
Prin publicare pe portalul instanţelor.
Prin înmânarea citaţiei, sub semnătură de primire, personal sau prin reprezentant legal sau convenţional, pentru un termen de judecată, cel citat este prezumat că are în cunoştinţă şi termenele de judecată ulterioare aceluia pentru care citaţia i-a fost înmânată.

Falsul in declaratii se pedepseste in Romania, iar pana la sfarsitul anului ne asteptam ca Moise Adrian Valentin sa scrie pe blog cu „bratarile” la mana.
Conform unor surse care au dorit sa isi pastreze anonimatul, DNA a deschis un dosar pe numele numitului Moise Adrian Valentin pentru spalare de bani (nu la masina de spalat rufe) in forma continuata, iar ANI i-a pregatit deja un pat caldut.

Revenim cu detalii! Urmeaza noi dezvaluiri!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s