Dialog între membrii CA, sindicate şi manageri ai Radio Romania

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune s-a întâlnit cu liderii principalelor organizaţii sindicale din SRR şi cu managementul executiv al societăţii. Sindicatele invitate la această întâlnire reunesc peste 70% din totalul numărului de salariaţi ai Societăţii Române de Radiodifuziune şi peste 90% din totalul angajaţilor din SRR înscrişi în sindicate.

Am luat act cu surprindere de faptul că înainte de momentul începerii dialogului în spaţiul virtual a apărut o nouă informaţie falsă titrată „Şedinţă cu scandal la Radio România”.

Precizăm că discuţiile purtate între Consiliul de Administraţie, sindicate şi manageri s-au desfăşurat într-un spirit constructiv, echilibrat şi aplicat pe temele reale referitoare la activitatea SRR şi au subliniat performanţele de audienţă şi financiare ale societăţii.

Consiliul de Administraţie respinge cu fermitate toate calomniile, neadevărurile, acuzaţiile vehiculate în spaţiul virtual – precum şi încercările de transfer în spaţiul politic ale acestora – şi afirmă că Societatea Română de Radiodifuziune îşi îndeplineşte misiunea publică faţă de ascultători într-un mod profesionist, eficient, onest şi în deplinul respect al legii.

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune

Sursa: srr.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s