Intoxicarea lui Moise

Somerul Moise se lauda mai acum cateva zile ca a primit de la Curtea de Conturi o informare, o informare pe care nu a solicitat-o. Bai ne lasi?! Acest camatar dovedit, Moise Adrian Valentin, minte si nu spune ca informarea respectiva a venit in anul 2014, in Consiliul de Administratie, consiliul din care facea parte. Crezand ca toti angajatii din Radio Romania au IQ-ul membrilor din sindicatul SUS-Romania (SUSRomania fost Mecano-Energetic), un IQ care nu ar face invidios nici macar un melc, dupa ploaie, servind un document emis in 2014, spunand ca l-a primit acum in 2015.

conturiStimabile tovaras Moise, lasati-ne sa va consideram infractor pentru faptul ca v-ati insusit aceste documente prin furt si mincinos pentru „informatiile” postate pe blogul personal.

In anul 2012, PDG al Radio Romania a fost domnul Demeter, insa tu, Moise, prezinti acest document ca si cum asta e situatia prezenta. Vrei sa te acoperi pentru sustragerea de documente? Ai fost membru in Consiliul de Administratie pana in iunie 2014, asa ca in 2012 Curtea de Conturi te-a tras si pe tine de urechi ca urmare a controlului efectuat. ESTI VINOVAT!

Tupeul de care dai dovada si prin care doresti sa intoxici angajatii Radio Romania, actualul Consiliu de Administratie si media romaneasca NU TINE, e rasuflat!

Moise, esti pe frecventa? Noi suntem aici!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s