Minciuni sau stiri „pe surse”?!

In ultima perioada pe mai multe site-uri partenere federatiei (cu „f” mic) MediaSind (Godinac si Moise) apar diverse „informatii” care doresc sa puna intr-o lumina proasta Societatea Romana de Radiodifuziune. Am remarcat, ca toate aceste intoxicari sunt „stiri pe surse” fara sa fie confirmate sau sa apara in media consacrata.  Din fericire inca mai exista pe piata media publicatii care isi respecta cititorii si nu pun botu’ la minciuni. Ne intrebam oare cand CNA-ul o sa introduca si supravegherea „presei” din online?

1754_comunicat_0Ultima iesire a MediaSind in online, il are ca pion principal pe un anume Ion Teleanu (un impostor), un fel de Vali Vijelie din online care a scris un articol platit pe ziuanews, articol in care intoxica fara sa prezinte dovezi.
Acest Teleanu este un personaj care se aseamana foarte mult cu Moise, avand multe procese (pierdute) la activ, dar si semnand „articole” cu dedicatie, dedicatie politica in special in favoarea PDL sau PNL.
Depolitizarea institutiilor este ceruta tocmai de acele personaje care bat pe la usile partidelor in speranta unor avantaje personale, iar unii par sa fie foarte experimentati in a linge dosurile unor politicieni cu un scop precis.

Nici nu puteam sa ne imagina ca AV Moise nu o sa preia acest articol scris pe genunchi, in grajdul din fundul sediului MediaSind, avand pe fundal o manea de dor si duca.
Camatarul Moise si-a propus sa faca din Radio Romania, terenul lui de joaca, teren unde ar vrea sa fie presedinte. MAV, noi credem ca e mai bine sa ramai presedinte de bloc si sa calculezi in continuare apa la pausar, sa repari tevile si sa te ocupi de deratizarea subsolului.
Pe surse am aflat ca Moise a incercat si o angajare la TVR insa a parasit cladirea cu coada intre picioare, pe usa din dos.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s