Azi dezlegam minciunile MediaSind

Va spuneam ca MediaSind, adica Moise si Godinac, incearca sa mute atentia catre Radio Romania prin diverse materiale (pocnitori) „pe surse”. Atacurile asupra Radio Romania se tin lant, pentru ca azi, in Parlament, se voteaza raportul de activitate al TVR, iar grupul de presiune MediaSind, doreste sa bage in oala gaurita a TVR si Radio Romania, improscand peste tot cu minciuni, la umbra umor promisiuni politice.

tumblr_m5pak445HM1rwcc6bo1_500Site-ul stiripesurse continua intoxicarea din mediul online cu stiri „pe surse” fara acoperire, insa sunt atat de disperati incat au inceput sa se incurce in minciuni. Respectivii „jurnalisti” publica un articol in care se precizeaza ca „Săptămâna trecută, comisiile de Cultură au respins raportul de activitate al TVR și este doar o formalitate demiterea conducerii televiziunii române, după ce plenul va vota respingerea raportului de activitate pentru anul 2014 în plenul reunit al celor două camere. Surse din interiorul comisiilor de Cultură au precizat că la rând urmează discutarea raportului Societății Române de Radiodifuziune…

Din pacate pentru „jurnalistii” de 2 lei, cotizanti la MediaSind, Raportul de activitate al SRR pe 2014 a trecut de Comisia de Buget si Finante in 16 iunie 2014 (vezi AICI), dar si de Comisiile de Cultura in 16 iunie 2014 (vezi AICI), cu AVIZ FAVORABIL, votat in UNALIMITATE!
Disperarea acestui grup a atins un punct maxim. Am aflat pe surse, ca AV Moise nu mai poate intra in Parlament dupa „delegatia” de saptamana trecuta („Delegatie” la Parlament) in care a blocat activitatea in zona toaletelor. Cert este ca bazandu-se pe influenta politica galbena (cum spunea vedeta Basarabescu intr-o conferinta mincinoasa) acesti mincinosi isi joaca ultima carte: intoxicarea.
Tot in articolul toxic se spune ca „Ovidiu Miculescu, președintele SRR, a pierdut controlul în Consiliul de Administrație al Radioului”, insa cum va explicati ca toti membrii Consiliului de Administratie au dat publicitatii un comunicat comun (vezi AICI)? Au mintit in grup? Nu au avut discernamant? Aceeasi poveste plina de reziduri toxice face referire la angajati si manageri spunand ca „Managerii sunt scandalizați…”, insa comunicatul SRR spune altceva (vezi AICI)! Au mintit in grup? Nu au avut discernamant? Sa fim seriosi!

Stimati ………… (completati voi cu ce doriti), va solicitam in numele angajatilor sa renuntati la aceste atacuri mincinoase si va putem demonstra oricand ca inteligenta personalului Radio Romania, este cu mult peste inteligenta voastra, asta in cazul in care aveti asa ceva! Avem si noi uscaturile noastre (Moise, discipolii si IQ-ul), dar sunt sadite de altii/voi.

V-am demonstrat cu argumente si dovezi, nu cu informatii „pe surse” ca sunteti mincinosi!

In curand o sa va dezvaluim cine se afla in spatele acestui site toxic.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s