Luare de poziţie a managerilor Radio România Regional

Urmare a unui articol tendenţios apărut în mediul online în data de 17 septembrie 2015, managerii Studiourilor Regionale Radio România:

Flavia Voinea – Bucureşti, Laura Sgaverdea – Reşiţa, Mirela Moldovan – Târgu Mureş, Claudia Crăcăleanu – Iaşi, Bogdan Roşca-Zasmencu – Cluj, Alexandru Mogoşeanu – Craiova, Daniel Sîrbu – Constanţa, precum şi Secretarul General al Studiourilor Regionale – Florin Bruşten au semnat şi transmis următorul punct de vedere:

SCANManagerii Studiourilor Regionale Radio România au constatat cu indignare că în mediul online apar informaţii prin care le sunt atribuite luări de poziţie faţă de conducerea actuală a Societăţii Române de Radiodifuziune.
Afirmaţiile nu sunt reale şi ne exprimăm consternarea că numele noastre sunt vehiculate fără să existe vreun document semnat şi transmis de noi.

În acest context, subsemnaţii aducem la cunoştinţa publicului că ne asumăm afirmaţiile şi acţiunile proprii, indiferent de modul de distribuire, prin semnătură.

Mai mult decât atât, o asemenea situaţie nu ne face decât să continuăm drumul pe care am pornit şi să fim şi mai determinaţi în a acţiona cu fermitate pentru îndeplinirea obiectivelor pe care ni le-am propus.
Orice altă referire la vreuna dintre persoanele din conducerea executivă a radioului public semnatare ale acestui demers şi care nu va fi însoţită de un astfel de document, nu este reală.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s