Cei 3 si Cetatea

A fost odata ca niciodata, din rude mari imparatesti, 2 mincinosi si un… mincinos. Acesti 3 mincinosi, 2 cu experienta bogata si unul cu suport politic de culoare galben-portocalie si-au spus ca cel mai scurt drum catre „faima” si avutie e minciuna. Facand planul de bataie pe sunet de clape, la lumina Octaviei a venit ploaia, asa ca au mers la culcare cu un nod in gat. Dupa multe atacuri prin invaluire, cei 3 mincinosi au prins curaj (la umbra politicului) si au decis sa atace frontal cetatea. Cetatea la care cei 3 mincinosi (ne vine sa zicem cei 3 purcelusi, dar nu e frumos) e cea mai frumoasa din tara si in ultimii ani a iesit pe profit, asa ca e o oportunitate pentru ei.

Adrian MoiseCei 3 mincinosi, sunt Moise, Dumitrescu si purcelusul… pardon, „vedeta” Basarabescu, iar cetatea la care le curg balele este Radio Romania, o cetate Mare si Frumoasa, ce le pune lunar pe masa ceva de-ale gurii. Acestea fiind spuse si-au inceput asaltul atat din exterior, cat si din interior. Au inceput sa se zburleasca la Consiliul de Administratie, la Comitetul Director, la Manageri, la jandarmii care pazesc institutia, la cainii comunitari, la cosurile de gunoi, ce mai, taraboi mare. In paralel, mincinosul camatar Moise incepuse un atac mediatic din exterior avand sprijinul neconditionat al grupului infractional de la Mediasind condus de Cristinel Godinac. Au improscat cu minciuni si rahat cetatea Radio Romania, insa fara succes. Cetatea nu se da cotropita!

Moise a incercat sa blocheze activitatea din Palatul Parlamentului, infundand toaleta, Dumitrescu a amenintat ca nu se mai spala pe cap un an intreg, iar Basarabescu a promis ca isi mananca clapele si pleaca din Casa Presei. Dezastru total pentru cei 3. Angajatii din cetate nu ii baga in seama, iar pe holurile Radio Romania oamenii ii asteapta cu zmoala incinsa.

Aceste fapte sunt reale si dureroase. Oamenii care lucreaza in Radio Romania isi apara locul de munca (cetatea), chiar daca castiga sub 1/2 din cat castiga Basarabescu sau Dumitrescu (ei nu lucreaza 8h/zi, 5zile/saptamana), dar au onoare si respect.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s