Poveste de weekend – 2

Pe surse am aflat ca Tarzan al nostru a fost in Africa, de fapt gurile rele spun ca el acolo s-a nascut si a emigrat in urma unui „concurs” la radio. El nu stia prea bine sa „vorbeste”, dar auzindu-l pe Iliuta al nostru s-a gandit ca ii poate face concurenta. In schimb, daca va uitati atent la cladirea radioului o sa vedeti atarnate niste cabluri. Exista o poveste in care unii spun ca Tarzan al nostru nu stia sa foloseasca scarile si lifturile asa ca i-au lasat cablurile pe post de liane. Acum Tarzan s-a facut mare, are adepti, are asociati si ce e mai grav: are o lene mareeee, pe un salariu ingrozitor de mareeee.

How-Tarzan-Got-His-YellDupa ce am anuntat ca o sa scriem de Tarzan, oamenii au inceput sa povesteasca pe holuri patania lui Tarzan cu metroul bucurestean, asa ca o dezvaluim in premiera in spatiul online.

Se pare ca intr-o zi fierbinte de vara Tarzan al nostru (spun al nostru pentru ca e bun comun, intrat pe inventar) a hotarat sa mearga cu metroul la munca. Cum statea el linistit, intr-un colt, admirand peisajul subteran, s-a trezit ciupit de fund de un pustan, pustan care din spate l-a considerat femeie.
Dupa aceasta intamplare Tarzan a venit foarte suparat la munca si a povestit colegilor ce a patit. La intrebarea unui coleg „tu ce ai facut, cand te-a ciupit”, Tarzan a raspuns ca l-a lovit pe pustiulica cu poseta in cap.

Sa radem sau sa plangem? Mai bine zambim discret si ne gandim ce cadou sa ii facem de ziua lui. Sa fie un sampon, un elastic de par sau o foarfeca?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s