Va multumim!

Dupa aproape doua luni de activitate, ne-am gandit sa tragem linie si sa vedem cum stam cu audienta. Tinand cont ca ne dorim sa aratam transparenta totala fata de cei care ne viziteaza si ne citesc, va prezentam cateva cifre, cifre care ne face sa credem ca am realizat un lucru bun cand am infiintat 2u2romania.wordpress.com. Ne onoreaza vizitele dumneavoastra si va promitem ca nu renuntam la dezvaluirile si articolele care vizeaza impostorii sau grupurile infractionale ce doresc distrugerea Radio Romania.
In primul rand va putem spune ca pana in prezent 8.450 de vizite pe site (cifra este publicata in timp real pe site), ceea ce inseamna o medie de aproximativ 145 de vizite/zi. Pe viitor o sa va prezentam cateva documente in care o sa puteti observa cum unii angajati, dar si fosti angajati, au incercat sa profite de functie si sa „isi traga” avantaje. Unii au obtinut, altii nu, insa intentia conteaza. Nu vrem sa intram acum in detalii, pentru ca azi vrem sa va prezentam cateva date statistice in ceea ce priveste 2u2Romania.

APASATI PE POZE PENTRU VIZUALIZARE!

12

34

65

9

7

8

 

Va asteptam in continuare cu mesaje si promitem sa raspundem cu dezvaluiri insotite de dovezi, nu pe surse cum fac altii. Credem ca sunteti satui de minciunile si intoxicarile venite prin diverse canale (urat mirositoare), si va asteptam sa reveniti pe 2u2Romania! Va multumim!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s