Nimic nu se pierde, totul se transforma

Va informam ieri, ca, dupa dezvaluirea 2u2Romania (MediaSind vrea sa negocieze CCM la Radio dupa modelul Agerpres),

Moise Adrian Valentin a scos de pe blogul pe care il pastoreste paragraful in care spunea ca alaturi de Razvan Dumitrescu a mandatat MediaSind sa trimita catre Radio Romania solicitarea pentru inceperea negocierilor pentru noul CCM. Am stat si ne-am pus intrebarea de ce sa scoti un paragraf si cateva documente de pe blog, dupa ce te-ai chinuit cateva ore sa asterni in online acele cateva randuri. E posibil, in acest caz, ca cineva vazand prostia pe care ai facut-o ti-a dat un branci si ti-a spus sa scoti tot!? Deci esti marioneta domnule Moise? Ai dat peste cap planurile MediaSind?
Intoxicarile grupului de interese ne demonstreaza ca unul din scopurile urmarite este acela de a ajunge la Radio Romania si de a negocia CCM-ul pe formula de la Agerpres (vezi AICI contractul colectiv de munca). Din pacate pentru ei astrele dadeau o petrecere si i-au ingorat total, asa ca au scapat informatia in mediul online, pe blogul camatarului.
Luam in calcul si ipoteza ca somerul Moise a sters din greseala paragraful respectiv, cu documentele atasate, asa ca incercam sa ii dam o mana de ajutor. In poza de mai jos, puteti observa textul disparut:
susromania a dat mandat mediasindMandatul oferit de SUS-Radio Romania (astia gasesc mandate pe sub fiecare masa din carciuma) catre MediaSind il gasiti AICI, la fel cum, tot pe 2u2Romania gasiti si SOLICITAREA MediaSind catre Radio Romania privind inceperea negocierilor unui nou Contract Colectiv de Munca la nivel de SRR.

Observam, daca ne uitam mai atent, ca solicitarea catre Radio Romania a fost trimisa pe data de 22.09.2015, iar dupa o saptamana de fiert in suc propriu Moise nu a mai rezistat tentatiei de a se lauda pe blog cu fapta facuta de el.

Continuam cu dezvaluirile!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s