Intrebare publica pentru FRJ Mediasind

„Stimati” colegi „jurnalisti” aflati in conducerea FRJ Mediasind plus Fair egal „love”,

images (1)Constatam cu surprindere ca sunteti foarte nervosi in ultima vreme, comunicati public virulent si lipsit de mesaj. Din increngatura de comunicate si actiuni pe care le-ati facut cel putin in ultimul an, s-a nascut o intrebare:

De ce MEDIASIND nu doreste spor de fidelitate si pentru angajatii Agerpres (nici nu au pomenit asa ceva in contractul colectiv de munca semnat cu manuta sindicalista MEDIASIND in aprilie, un contract demn de o societate sclavagista, care ii ingenunchiaza pe ziaristii Agerpres), de ce MEDIASIND nu doreste si nu cere spor de fidelitate pentru „miile” de ziaristi inclusi in organizatia sa, pentru care a dat declaratie in fals? De ce nu a cerut si pentru angajatii Realitatea, Antena3, B1Tv, Radio Zu, Mediafax, Europa FM, RomaniaTV?

De ce Mediasind bate doar la usile TVR si SRR, in conditiile in care TVR are probleme grave din punct de vedere financiar? O fi pentru ca sotia lui Cristinel Godinac, presedintele FRJ Mediasind si ombudsman la Agerpres, este angajata TVR? De aia nu cere Mediasind spor de fidelitate pentru angajatii Agerpres? Ca sa nu isi piarda Cristinel Godinac functia de conducere, ombudsman si sef de serviciu in aceasta institutie platita din bani publici? Asteptam raspunsurile Mediasind si comentariile voastre.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s