Moise a fost in Radio

12046584-998674890197063-1021985834533324185-nPe surse, am primit informatia ca azi 2 octombrie, Moise ne-a facut o surpriza neplacuta si a pasit spasit in Radio Romania. Dupa ce a asteptat cateva minute, tinandu-se de balustrada din Temisana, uitandu-se agitat dupa cainii comunitari pusi de conducerea institutiei sa-l hartuiasca (asa se vaita el acum ceva timp), a intrat in institutia care l-a hranit si in care el arunca cu rahat.
Nu stim inca ce cauta, insa ne gandim ca a venit cu miloaga pe la usi, sau poate, in cel mai fericit caz a venit sa returneze institutiei bunurile primite pe vremea cand facea parte din Consiliul de Administratie. Greu de crezut insa, dar noi inca speram.
Ne asteptam sa scrie pe blogul personal un text in care o sa se laude cum a reusit el o victorie interplanetara in fata radioului public intrand in institutie. Unele surse ne-au transmis ca in momentul in care a pasit pe scarile din Temisana, Moise s-a aplecat, a rupt cu piciorul o bucata de beton din treapta si a bagat-o in gura. Gesturile de acest gen le fac oamenii care ajung intr-un loc pentru prima data (nu spunem ca in zona cu scarile isi faceau nevoile cainii comunitari pentru ca nu e frumos) si baga o piatra in gura.
Tot pe surse am aflat ca Razvan Dumitrescu (marele „lider” al APR si realizator de duzina la RRI) a incercat sa convinga personalul de la protocol sa ii imprumute covorul rosu (din pacate pentru el s-a ales cu 3 saci de gunoi), ba chiar a incercat sa ii pupe mana lui Moise la intrarea in institutie.

Revenim cu detalii despre vizita „oficiala”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s