Cea mai iubita dintre pamanteni

Din strafundul gandirii sale de somer, Moise Adrian Valentin ne spune ca „unul dintre cei mai respectati si iubiti membri ai SUS-Radio Romania, dna Niculae Lev Iulia” este abuzata. Dupa desfasurarea de articole din codul camatarilor respectati in Romania, Moise ne informeaza ca doamna in cauza „s-a prezentat la al treilea termen de cercetare disciplinara, unde din nou s-a amanat cercetarea, la cererea acuzatorilor, retinand acestia ca persoana cercetata se afla in concediu„.
Ce nu spune Moise, este ca doamna in cauza, impreuna cu „distinsul lider” SUS-Romania, a venit cu un certificat medical ca sa forteze amanarea acestei noi intalniri.
Pe surse am aflat ca este a 2-a amanare ceruta de Moise, a 2-a din cele 3 de pana acum. Deci unde e intoxicarea? Cine minte?

206074_10150269654259928_314467614927_7430739_3567352_nCa sa fie circul pana la capat, cei doi au conceput o hartie/cerere, prin care cer interzicerea observatorului venit din partea sindicatului reprezentativ, pe motiv ca acesta inspira doamnei Lev o „o temere puternica„. Ca bonus la circ, au cerut cercetarea disciplinare a observatorului si a unui membru din CD, invocand motivul ca „dusmaneste orice si pe oricine are legatura cu dl Moise Adrian (oare doamna Iulia are vreo legatura neprofesionala cu Adrian, acest Don Juan fara mustata? Noi stim mai multe, dar nu va spunem momentan!) si sindicatul SUS-Radio Romania„.
Pe surse am mai aflat ca au mai existat cercetari disciplinare (aici vorbim de doamna Lev Niculae Iulia, alias Țâțe) din partea unor oameni haini si rai, pe motive PROFESIONALE: Radiojurnal confundat si difuzat cel de pe Cultural in loc de Actualitati, minute bune (13 minute), a varsat cana de ceai in pupitrul de emisie etc.
Iar despre respect, ce e adevarat, e adevarat: e atat de respectata si de stimata, plus calma, incat s-a certat cu APROAPE toti colegii de la etajul 2, fiind cunoscut faptul ca mai bine o ocolesti, decat sa ai o discutie in contradictoriu cu ea, deoarece este virulenta si violenta.
Al doilea aspect este ca doamna Lev se plange pentru ca i s-a luat de pe profilul PUBLIC o poza pusa din dorinta proprie prin care a arata ce costume de baie frumoase poarta, dar crede ca e in regula sa share-uiasca o poza facuta din TRIBUNAL, altor oameni, fara voia lor.

La final Moise si Lev fac urmatoarea solicitare:

Sa interziceti participarea la cercetarea disciplinara a dlui Tanase si a oricarei persoane desemnate ca “observator” de SLLSRR, intrucat prezenta acestora imi provoaca o temere puternica privind folosirea de catre aceste persoane, a informatiilor obtinute in cursul cercetarii disciplinare, pentru a ma denigra pe Facebook.

In prezenta cauza disciplinara, sa participe, la cercetare mea disciplinara, un “observator” din partea sindicatului SUS Radio Romania, care are reprezentativitate indirecta la nivelul SRR, prin intermediul Federatiei Cultura si Mass Media Fair-Mediasind, obtinuta pe baza sentintei civile 5RZ din 28 august 2014 ramasa prin decizia 101/27.02.2015 de respingere a apelului formulat de Federatia Publisind, din care face parte SLLSRR.

MediaSind este federatia care doreste sa negocieze CCM la nivel de Radio Romania, pe modelul de la Agerpres, insa din pacate pentru ei, nu prea mai au loc in Radio Romania.

Toata lumea doreste sa detina o casa in Manhattan, dar asta nu inseamna ca si pot, din primul motiv, de exemplu: nu avem viza de SUA. Daca Mediasind doreste sa negocieze, va trebui, de exemplu, sa faca sa dispara SLSRR care are hotarare judecatoreasca definitiva, valabila pana la anul si Publisind, care are hotarare de reprezentativitate la grup de unitati, si desi a incercat Moise sa tergiverseze procesul (VEZI AICI), hotararea este EXECUTORIE. Deci, imediat mai sus de reprezentativitatea la nivel de unitate a SLSRR este reprezentativitatea la nivel de grup de unitati, radio si tv, a Federatiei PUBLISIND!

Bai Moise, tu cand ai de gand sa incetezi cu minciunile si intoxicarile?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s