Soarecele si pisica

Numitul Moise Adrian Valentin il citeaza prin anunt public pe Ababi Danut pentru un imprumut cu camata, imprumut nedeclarat. Ne intrebam cat tupeu poate sa existe la acest Moise care a „uitat” sa treaca imprumutul de 200.000 euro in declaratia de avere depusa la ANI, ca mai apoi sa isi permita sa dea un anunt public de chemare in judecata (fortat de instanta). Oare cum doarme acest personaj cand stie ca in miez de noapte poate sa ii bata la usa oamenii cu cagule si bratari reglabile?
moise MAVConsideram ca am dovedit transparenta fata de camatarul Moise, ajutandu-l sa isi recupereze banii, pentru ca mai apoi sa isi ajute macar o parte din membrii de sindicat (pe cei mai iubiti si respectati in primul rand). Nu spunem ca asteptam comision pentru lobby, insa ar putea sa ne multumeasca public pentru faptul ca suntem alaturi de el in aceasta tentativa de recuperare a banilor munciti, (castigati cu truda) din salaraiul castigat pe vremea cand lucra la Radio Romania.

Oare cati salariati din instituati isi pot permite sa dea cu imprumut 200.000 euro? Ne-am pus intrebarea si o sa ne-o punem pana aflam raspunsul.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s