Scrisorica catre TVR si catre SRR

moise adrian 1Va aducem la cunostinta ca Federatia Sindicatelor MediaSind (entitate infiintata prin nefiinta) cu complicitatea a doua sindicate APR, condus de Razvan Dumitrescu si SUS-Romania, condus de Moise Adrian, face demersuri frauduloase in instanta, prin toaletele partidelor politice, pe la pubele, pentru a obtine prin santaj reprezentativitatea MediaSind la nivelul unui “grup mafiot” ce ar fi constituit din spagari, someri si oportunisti.
Consideram ca avem dreptul sa ciugulim si din painea TVR si SRR dupa ce am halit o bucata buna din painea de la Agerpres. Dorim sa va atragem atentia ca nu ne intereseaza sa aparam drepturile angajatilor, ci dorim sa „ne tragem” foloase personale in urma unor negocieri pentru viitorul CCM.
Negocierea CCM o putem face prin transcrierea CCM-ului de la Agerpres, unde va atragem atentia ca am facut eforturi planetare pentru a pierde cat mai multe drepturi ale angajatilor.
Pentru a demara negocierile pentru noul CCM, atat la TVR, cat si la SRR, avem nevoie de suportul dumneavoastra pentru a ne duce la bun sfarsit planurile diabolice de a distruge cele doua institutii.

Va rugam sa luati act de aceasta scrisorica scrisa intr-un moment de sinceritate si sa ne invitati pentru demararea „negocierilor” pentru noul CCM.

Cu stima,
Moise Adri.anus

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s