SUS-Romania se destrama!

Se pare ca sindicatul camatarului Moise Adrian Valentin o ia la vale si se destrama. Pe surse am aflat ca mai multi (e gresit spus „mai multi”) membri din sindicatul fostului angajat al Radio Romania, au hotarat sa paraseasca barca (se lauda camataru ca el nu are barca, nu?) lui Moise si au fugit ca sobolanii dupa inundatie!
Alaturi de Moise se pare ca au mai ramas cateva doamne carora Moise le-a promis achitarea creditelor la banci, dar si alte avantaje personale, asta in cazul in nu ii intra pe fir sotia.
Deci, cum e Moise? La ce sindicat mai esti tu lider? Oare nu trebuie sa te autodizolvi? Lasa ca poate te ajuta altii sa pui capat acestui sindicat care a aruncat cu rahat in Radio Romania, din momentul in care tu ai fost concediat pentru ca pana atunci nu si-a facut simtita prezenta.
Spune sincer! Esti stresat? Nu mai are cine sa te pupe in partea dorsala? Stai calm… totul e automatizat acum si te poti descurca singur pe viitor, eventual te ajuta Razvan Dumitrescu!

funny1

Stim ca esti un luptator pentru „dreptate” asa ca iti uram la cati mai multi A.N.I. in fruntea acestui sindicat… pardon, am uitat ca nu prea mai ai sindicat. Lasa ca iti gaseste Cristi(nel) Godinac si tie un sindicat pe undeva. Poti incerca infiintarea Sindicatului Camatarilor din Romania, adica SCR (e bine asa?).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s