Cum fraudeaza Mediasind, cu complicitatea unor lucratori romani din Parlamentului European

În urma investigațiilor DocumentaryPress, mafiotul sindical Adrian Valentin Moise, reprezentant al MediaSind, a fraudat bani ai Comisiei Europene prin fals în înscrisuri oficiale. Nu singur. Ci cu complicitatea unei fost angajate a radioului public, Dana Cotoară, fostă angajată temporar la Parlamentul European la delegația liberalilor români. Actualmente doamna Cotoară este casnică și colaboratoare la site-ul ziare.com. Soțul aceasteia, Lucian Goleanu, lucrează încă la Parlamentul European la grupul ALDE.

?

Moise Adrian a fost prezent la Bruxelles, cu scopul de a participa la sesiunea penară a Comitetului de Dialog Social pe domeniul audiovizual (comisiei paritară a Comisiei Europene de la DG Employment, Social Affairs & Inclusion). Sesiunea a avut loc în Hotelul Bloom din Bruxelles. Participarea sa la această entitate europeană este oricum una ilegală. Moise Adrian nu mai reprezintă demult audiovizualul din România, el fiind concediat pentru abateri de serviciu grave comise la societatea de radio. Un fost pompier în radioul public nu mai are cum să reprezinte sectorul audiovizual din România. De altfel, nici ombudsman-ul de la agentia Agerpres, care l-a însoțit la Bruxelles pe Moise Adrian, un alt mafiot sindical, Cristinel Godinac.

Deși Comisia Europeană a finananțat transportul cu avionul, diurna și cazarea lui Moise Adrian la hotel în Bruxelles (bani pe care urmează să îi justifice prin chitanțe aferente), mafiotul MediaSind a stat în locuința din Bruxelles a fostei angajate a radioului public, Dana Cotoară, locuință situată în zona aeroportului Zaventem. Nopțile de duminică spre luni, luni spre marți le-a bifat ca stând la hotel. Și-a făcut rost rapid de o chitanță la hotel, iar banii de cazare i-a băgat în buzunar.

unnamed (1)În aceste condiții, doamna Dana Cotoară și soțul acesteia domnul Lucian Goleanu, care a consimțit această vizită prelungită a lui Moise Adrian în casa lor (domnul Goleanu fiind în deplasare de serviciu în Senegal la momentul vizitei lui Moise Adrian), sunt complici la fals în înscrisuri și la fraudarea banilor Comisiei Europene. Ei au favorizat un infractor. Familia Cotoară-Goleanu și-au oferit locuința de pe teritoriul statului belgian unui mafiot sindical pentru a-i facilita acestuia infracțiunile de fals în înscrisuri și fraudare de bani europeni. Complicitatea este cu atât mai evidentă cu cât Dana Cotoară este membră a MediaSind (prin micro-sindicatul nereprezentativ al pompieruluilui Moise Adrian, micro-sindicat din domeniul mecano-energetic).

În calitate de partener social, membră în European Broadcasting Corporation, ar fi bine ca Societatea Română de Radiodifuziune să se sesiseze și să facă cuvenitele demersuri pe lângă Comisia Europeană, Comitetul de Dialog Social și Parlamentul European, pentru a denunța aceste infracțiuni comise de Moise Adrian și familia Dana Cotoară – Lucian Golean. O inginerie financiară similară (dubla decontare a banilor publici) a fost pusă la cale și de Cristinel Godinac. El a luat bani publici pentru deplasarea sa la Bruxelles și de la Agerpres, și de la Comisia Europeană.

Din nou bișniță cu legitimațiii de presă și complot politic împotriva SRR

Adevăratul scop al vizitei lui Moise Adrian la Bruxelles a fost mai puțin participarea la Comitetul de Dialog Social (care i-a finanțat deplasarea), cât mai ales cerșitul de bani de la Federația Internațională a Jurnaliștilor pentru a-și plăti procesele pierdute în instanțele din România (peste 80). Totodată, pentru continuarea bișniței cu legitimații de presă (cumpărate de la FIJ cu 16 euro / bucată și vândute jurnaliștilor în țară cu 60 de euro/ bucată).Moise Adrian are nevoie disperată de bani pentru că acum câteva luni a fost executat silit pe mașina personală Skoda Octavia (în valoare de peste 20.000 euro) pentru un proces pierdut cu Societatea Română de Radiodifuziune.

Un alt motiv personal al prezenței mafiotului sindical Mosie Adrian la Bruxelles a fost cel legat de pregătirea complotului politic în vederea forțării demiterii actualei conduceri a SRR, și înlocuirea ei cu o conducere a PNL. Aici Moise Adrian și complicii săi doamna Dana Cotoară și domnul Lucian Goleanu au rolul lor. Domnul Goleanu este press officer pe lângă liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt. În fapt, potrivit unor surse ale noastre, este spionul fostului regim Băsescu implantat în anturajul lui Verhofstadt. Relațiile sale de fidelitate sunt cele față de actualii liberali care au trecut la grupul PPE din Parlamentul European.

Moise Adrian și doamna Dana Cotoară au un interes comun să facă trafic de influență pe lângă europarlamentarii PNL, pentru că amândoi fac eforturi disperate să fie reangajați în societatea publică de radio din România. Nu pot reuși decât dacă își declară fidelitatea față de cei din PNL și devin simbriașii lor politici. Prezența doamnei Dana Cotoară ca și colaboratoare a site-ului Ziare.com spune multe despre orientarea ei “jurnalistică”.

Sursa: documentarypressblog.wordpress.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s