Moise vrea in grup

Moise Adrian ValentinMoise e un tip surprinzator, in sensul negativ. Pe langa lupta oarba cu Radio Romania, lupta plina de minciuni si santaj, somerul isi doreste din tot sufletul sa isi arate veleitatile de lider si in grup. Din pacate pentru el, se pare ca doamnele/domnisoarele din jurul sau nu ii mai satisfac apetitul sau de premarire (nici ca numar si nici ca fizic) si vrea sa intre in grup. Ne intrebam oare daca a luat lectii private de la guru Bivolaru, pentru ca lumea rea spune ca il idolizeaza si se pare ca acesta e motivul pentru care si-a turnat vopsea „de blond” in cap. Sau isi schimba identitatea?
Un Macho Man ca somerul Moise, care a ajuns sa cerseasca atentie pe la colturi sau prin tari straine ne arata cat de disperat a ajuns in acest moment. Stim ca in momentul in care o sa citeasca acest articol or sa ii tremure mainile de nervi, o sa ii clantane dintii in gura, dupa care o sa iasa in chiloti pe balcon ca sa fumeze o tigara fara filtru, urland cat il tin plamanii ca „unu’ singur e Moise, in tara romaneasca„.

24eca91aad507110991d4fbda2514265Sa revenim totusi la dorinta camatarului Moise de a intra in grup, grupul SRR de pe Facebook! Periodic, camatarul scrie pe blogul personal, al sindicatului, (sindicat pe cale de dizolvare) despre grupul angajatilor din Radio Romania.
Acum noi nu intelegem de ce vrea Moise sa intre pe acest grup din moment ce el nu face parte din colectivul acestei institutii. Se da de ceasul celor trecuti in nefiinta prin calomnii la adresa lui Balaci, Tanase, Dobritoiu sau Arhiri pentru faptul ca el nu e pe grup si ca a fost dat afara miseleste de pe grup.
Din informatiile pe care le avem, somerul Moise nu spune ca urmareste permanent activitatea de pe grupul angajatilor (grup inchis) prin alte conturi de Facebook, conturi ale adeptilor sai. Deci, sa il credem ca nu are acces la informatiile de pe grupul SRR? Sa intelegem ca Moise a luat-o pe aratura, avand un fix mic si dereglat legat de acest grup? Nu avem informatii ca dependenta de Facebook se poate trata, dar putem sa ii recomandam o cura de relaxare la Sapoca.

censorship

Concluzionam ca dibacia prin care Moise a reusit pana acum cativa ani sa se „descurce” in radio, fentand munca si castigand salariu baban (10.000 lei/luna) a luat sfarsit, iar acum a ajuns sa ii linga pantofii lui Godinac, carandu-i sacosa prin tari straine.

Deci Moise, mai vrei in grup? Rugam pe aceasta cale administratorii grupul sa ii faciliteze somerului intrarea pe grup ca invitat special (nu stim daca exista aceasta posibilitate) sau sa ii faca un grup separat in care sa se desfasoare in voie.

Sursa foto: jossusromania1.wordpress.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s