Viata bate filmul

SUS-Romania va prezinta coproductia „LOVE IS IN THE AIR„, avandu-i ca actori principali pe Adrian Valentin Moise si Iulia Niculae, doua monstruozitati sacre din lumea penibililor. Dupa productia „CEA MAI IUBITA DINTRE PAMANTENI„, SUS-Romania revine in forta cu al 2-lea scurt metraj (la kg nu au prins loc), tintind o nominalizare la Premiile Oscar!

oie_YilyWoinozziAdrian Valentin Moise a devenit cunoscut prin sutele de procese „detinute” pe rolul instantelor, iar mai nou se remarca prin titulatura de camatar, avand imprumutati 200.000 de euro, bani nedeclarati. Acest penibil joaca pe doua fronturi: atat in patul conjugal in care o „prinde” sporadic pe doamna de acasa, cat si in canapeaua extensibila pe care o tavaleste de cate ori are ocazia pe doamna Niculae, cunoscuta in Radio Romania drept breasts. Din pacate (sau din fericire) canapeaua e mai atragatoare pentru Adrian, lafaindu-se de fiecare data cand ocazia ii permite si marcand la doamna Niculae (ca la fotbal) cel mult 2 minute pe partida. In restul timpului pentrecut pe canapea, camatarul trage de timp, sau de altceva (nu va ganditi la sireturile Iuliei).
Iulia Niculae, nascuta din propria mediocritate, „jurnalist” (pe modelul idolului sau) de exceptie numai in particular (pe canapeaua extensibila lasata gaj la Volksbank), da dovada de mult sex-appeal expirat in fata camatarului care a propulsat-o pe cele mai inalte culmi ale prostiei. Doamna a mai jucat intr-o productie SUS-Romania, distribuita chiar de producatorul camatar Adrian si intitulata „CEA MAI IUBITA DINTRE PAMANTENI”, in care a avut rolul de nudista inocenta. De aici si-a luat si numele de nudista, (nudista de la butoane) fascinandu-l pe Adrian cu zambetul ei gingas si plin de inteligenta (mai glumim si noi, ca prostia nu are limite). Doamna este o persoana biblica pentru Adrian, incercand de fiecare data sa desparta ceva, in canapeaua extensibila alaturi de idolul ei, presedintele Casei de Productie SUS-Romania (dar numai cand e singura acasa).

Asteptam sa aflam daca coproductia „LOVE IS IN THE AIR” o sa fie filmata in format HD, iar figurantii, membri cotizanti la sindicatul camatarului se vor afla in distributia „magnifica”. ciocnind paharele de plastic si preaslavindu-l pe Moise.

Moise te oftici ca te-am dat in vileag? Hai spune sincer cum fierbi tu in suc propriu de vreo 2 luni, de cand spunem adevarul despre tine si gasca ta. Iti acordam dreptul la replica daca vrei sa te desfasori, asta pentru ca avem mai multi vizitatori si o expunere online mai mare decat blogul tau de 2 lei! 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s