„Am ajuns să fim judecaţi noi, artiştii, de pompieri”

„Luni seara, la orele 18,00, Sindicatul Artiştilor Interpreţi din Filarmonica de Stat Arad a organizat o şedinţă de sindicat-conferinţă de presă de tip dezbatere publică, astfel că pe lângă artiştii sindicalişti şi ziariştii invitaţi au putut participa la discuţii şi arădeni din afara instituţiei dar pasionaţi de muzica clasică, interesaţi de soarta Filarmonicii şi de soarta artiştilor.”

UPDATE: Nu esti adevarat lider de sindicat Moise, asa ca nu te mai asocia cu artistii de la Filarmonica! Acesti oameni sunt oameni de cultura spre deosebire de tine care ai tinut „sedintele” intr-o bodega!

art moise

Acum ne intrebam daca artistilor nu le place sa fie judecati de pompieri, noi cei din media de ce am accepta acest lucru? Bonus, de ce am accepta ca PoMpIeRuL Adrian Valentin Moise, Vicepreşedinte MediaSind pe Domeniu „Radio” sa ne judece activitatea?
Partea interesanta vine abia cand citim ca „FAIR-MediaSind se solidarizează cu artiştii arădeni”, adica se solidarizeaza cu Sindicatul Artiştilor Interpreţi din Filarmonica de Stat Arad, deci automat si cu declaratiile lor in legatura cu pompierii parveniti, in cazul nostru e vorba despre Moise Adrian Valentin!

Artiştii au ajuns să fie judecaţi de pompieri şi administratori
Din „micul grup de gălăgioşi” a vorbit fiecare, dar pe rând (deşi câteodată vorbeau câte doi, trei sau chiar patru). Daniel Rădoiaş, dirijorul corului, a expus cu calm (prea mult calm), situaţia dezastruoasă în care au fost aduşi artiştii muzicieni ai Aradului în mandatele manageriale ale dr. Alin Văcean. „După două ore şi jumătate de luptă continuă în comisia de etică şi disciplină în cazul lui Tiberiu Varyas, am ieşit epuizat şi învins. Era limpede că omul nu încălcase nimic, însă era la fel de limpede că i se vrea concedierea cu orice preţ. Aşa am ajuns: să fim judecaţi noi, artiştii, de pompieri şi administratori. Managerul şi-a subordonat întregul personal neartistic şi câţiva artişti, iar pentru el nu contează restul. Contează doar ce vrea el. Cei care nu i se su­pun dispar câte unul”, a spus maestrul Daniel Rădoiaş.

Sursa: Glasul Aradului

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s