Uite dosarul, nu e dosarul!

In goana sa, camatarul Moise, sponsorizat de ANOFM prin ajutorul de somaj, incepe sa faca greseli si sa incurce dosarele. Gurile rele spun ca are izmene cu reminder, ca sa ii aminteasca locul si ora. Acum nu vrem sa fim rautaciosi cu el, pentru ca e un personaj fara discernamant, cazut (d)in patima puterii direct in canalul de ape menajere al MediaSind, asa ca ii dam o mana de ajutor lui si discipolilor.
Acum o saptamana, publica noaptea tarziu (dupa un schimb de mesaje pe WhatsApp cu sirena” nudista a institutiei), un text prin care isi informa adeptii ca a avut un termen la un proces cu Radio Romania. Furat de „farmecul” nudistei sau de multitudinea de dosare, Moise a gafat (stim oricum ca nu prea le are cu numerele). Concluzia e simpla dragi cititori: Moise merge la toate instantele, din obisnuinta, fara a tine cont ca nu are nicio legatura cu acele cauze.

Ce ne spune Moise (retineti numarul de dosar):

dosar moiseCatre ce dosar face trimitere Moise:

dosar 2015

Acum stim ca Moise e cu gandul la condamnari, dar totusi, aveam pretentii la el daca e sa tinem cont de experienta acumulata in anii de somaj.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s