Cucu bau!

De vreo doua zile usile ferecate ale „liderilor” sindicalizati din Radio Romania au inceput sa se descuie discret, fara prea mult zgomot. Au inceput sa scoata capul sau nasul prin crapatura usilor si sa testeze holul ca sa miroasa care e atmosfera. Nu au curajul sa iasa din biroul zavorat de ani de zile pentru ca lumea nu ii mai accpepta.
Astazi de dimineata am observat ca, pe grupul angajatilor de pe Facebook (grup SRR) un domn, „lider” de sindicat, a regurgitat vreo 4 cuvinte, impartite in 2 postari. Acest personaj se numeste Razvan Dumitrescu si este autoinchis (autosechestrat) de multi ani in biroul de la etajul 2 al intitutiei.
Ce vrea acest Dumitrescu, un lider „incontestabil” (vezi AICI) al celor cateva zeci de oameni din sindicatul APR e lesne de inteles. Perosnajul care in trecut a facut „de garda” pe la sediul PNL pentru o numire in Consiliul de Administratie (dupa ce a pierdut la alegerile pentru reprezentantii angajatilor) incearca timid sa se prezinte la raport. Momentant nu are prea mult curaj, asta dupa ce la prima tentativa si-a prins parul in balamalele usitei de la birou, dar el inca incearca.

Razvan Dumitrescu, de la sindicatatul paralel din radio care viseaza sa-i ia locul Mariei Toghina. (Sursa: reportervirtual.ro)

Acest „lider” care face pe sfantul incasa in 2010 suma de 61.958 lei, iar soţia  47.216 lei, sume dezvaluite de ziarul Ring. In aceasta lista il regasiti si pe Moise, daca va e dor de el. Prin 2010, Razvan Dumitrescu „lupta” impotriva lui Adrian Moise, insa acum interesul personal ii face sa fie umar langa umar, in dorinta de avutie, pe spinarea celorlalti angajati.

tarzan Razvan DumitrescuDeci, domnule Tarzan (asa am auzit ca va striga colegii), pardon Razvan Dumitrescu mai traiti? Mai vreti depolitizare prin politizare? Mai aveti sindicat? De ce sunteti alaturi de camatarul Moise? Va place in biroul dvs? Va mai spalati parul odata la luna ca sa nu cheliti? Da, stim, prea multe intrebari pentru un personaj cu o deficienta intelectuala majora. Noi incercam!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s