Suntem hotarati sa mergem pana la capat

Dupa cum va spuneam in ultimul timp, „liderii” de carton ai sindicalismului din Radio Romania, au inceput sa scoata capul din cutie si sa testeze audienta 2u2Romania. In ultimul timp am primit vorbe „dulci” din partea camatarului Moise, din partea lui Tarzan, dar si din partea „vedetei” de  Basarabescu.
Acum ce sa facem? Ne-am inhamat ca o sa dezvaluim tot ce „prindem” despre triada si avem o obligatie morala fata de cititori, cititorii care ne acorda incredere si sprijin. Ieri, tarziu in noapte, am primit pe adresa de email, un document interesant in care ni se spune ca „vedeta” Gabriel Basarabescu pare ca a fost platit din banii Radio Romania pentru a lucra la SC Pajura Alba Media SA. Adica? Bani publici pentru o a lucra la privat? Studiem problema.
effective_mouse_trapDaca ne intoarcem la intrebarea vehiculata prin radio si pe langa radio: cine sunt cei care scriu pe 2u2Romania, putem sa va spunem ca suntem un grup de colegi, simpatici, cu care va intalniti zilnic la munca, la cafea, la bufet, in lift etc. Suntem colegi, iar cei ce abia asteapta sa ne ciomageasca pentru materialele publicate, ne saluta respectuos pe holurile institutiei. Ne place sa credem ca nu avem dusmani, dar realitatea e alta.
Cateva din dezvaluirile publicate le-am auzit chiar de la persoanele incriminate sau de la prietenii lor si asta pentru ca le place sa se laude si sa arata cat de tari sunt ei. Nu ne intereseaza ce pile politice au acesti „lideri” sau cine ii sustine din umbra, nu ne intereseaza amenintarile primite pe mail sau vociferate pe holuri sau pe la usa din Temisana.
Avem in spate 14,224 vizite pe site (in 3 luni) si acest lucru ne face sa nu renuntam, nici daca ne amenintati cu flota intergalactica!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s