Un personaj reactivat

Vineri, 6 noiembrie 2015, Gabriel Basarabescu a aparut in „presa” sustinuta de MediaSind cu un comunicat in care isi bate joc de munca jurnalistilor de la Radio Romania, jurnalisti care au fost in strada oferind informatii audio si video. Comunicatul mincinos este sustinut de un alt personaj straniu, presedintele BNS, Dumitru Costin. Interesant ni se pare faptul ca Dumitru Costin nu a publicat comunicatul pe site-ul BNS si acest lucru ne ridica mari semne de intrebare legate de acceptul Bex al BNS fata de aceasta atitudine. Va prezentam cateva randuri din minciuna lui Basarabescu si Dumitru Costin:

comics-pablo-stanley-boy-liar-533841„Reflectarea cu întârziere a evenimentelor, deşi radioul naţional ar fi trebuit să fie principalul canal de informare. În noaptea tragediei programele au rămas neschimbate .

Totodată tragem încă o dată un semnal de alarmă şi asupra felului în care administraţia Miculescu procedează la o cenzură sui generis, marginalizând emisiuni ale Radio România Actualităţi în care personalităţi ale vieţii culturale şi politice au luat atitudine cu privire la evenimentele actuale şi a iminenţei unei schimbări structurale a clasei politice.”

Oare cat de implicat politic e Dumitru Costin in aceasta poveste alaturi de sindicatul cu 7 membri? Personajul Basarabescu, care se lauda cu sustinerea politica a unui partid, loveste in Radio Romania si minte cu nerusinare.

Poate ca Radio Romania trebuie sa ia in considerare un proces impotriva acestui impostor deghizat in realizator de emisiuni jalnice. Totul are o limita, iar Basarabescu a sarit de mult timp peste ea.

EXCLUSIV_Logo

Luni, 9.11.2015, o sa venim cu o dezvaluire in care o sa vedeti de la ce a pornit razboiul impotriva Radio Romania. O sa va prezentam doua documente in exclusivitate, documente care arata ca Basarabescu a primit bani pe perioada cat a activat in AGA de la Chisinau, dar si cum trebuie sa lucreze 40 de ore pe saptamana si nu 4!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s