Gabriel Basarabescu calca pe cadavre

Gabriel Basarabescu minte public, printr-un Comunicat de Presa (nu vrem sa ii postam comunicatul pentru ca nu facem reclama unor idioti), spunand ca Radio Romania nu a avut materiale informative despre groaznica tragedie de la Club Colectiv, sau de la protestele din Piata Universitatii.
Referitor la tragicul eveniment de la Club Colectiv, am verificat, Radio Romania a acoperit acest moment, iar evenimentele din strada au fost urmarite de reporterul Radio Romania Actualitati, Alex Buzica. Alaturi de reporterul RRA, in strada au mai fost prezenti reporteri de la Bucuresti FM si Radio3Net. 
Concluzia este ca Basarabescu loveste miseleste in Radio Romania, sub protectia oferita de catre PNL (se lauda singur ca are sustinere de la partid), dorind o schimbare politica la nivel de institutie. Impins de la spate de politic, dar si de interese personale, Basarabescu, securistul reactivat, calca pe cadavrele unor oameni nevinovati in dorinta de castiga financiar de pe urma unei eventuale schimbari. Ce nu spune realizatorul de emisiuni jalnice, o sa va spunem noi, pentru ca ne-am saturat ca „niste unii” carora le lipseste avizul psihologic sa intoxice si sa puna la colt o institutie credibila care isi face bine treaba.
Totul a pornit in 2010 cand Gabriel Basarabescu a fost propunerea PDL in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune, urmand ca ulterior, in 2011, sa fie numit (tot pe linie politica) in AGA de la Pajura Alba Media, actualul Radio Chisinau. Pe adresa de email ne-a fost trimis un document in care se arata clar ca Basarabescu a incasat bani de pe urma acestor numiri politice, dar si deconturi sau alte avantaje. Intrebarea interesanta si fireasca este daca avea dreptul sa primeasca bani de la postul public pentru o functie intr-o firma privata. Ramane de vazut daca totul a fost legal!

Gabriel Basarabescu

In zilele urmatoare o sa va prezentam si fisa postului, pentru care este platit domnul Gabriel Basarabescu si va rugam sa decideti dumneavoastra daca si-o indeplineste.

Cam acestea sunt o parte din motivele pentru care Basarabescu, un jalnic realizator, intoxica in presa si ataca Radio Romania. Interesul personal al acestui personaj, „lider” al unui sindicat cu 7 membri, ne arata cat de mult poti sa lingi dosurile unora ca sa iti atingi scopul personal.

Anunțuri

Un gând despre “Gabriel Basarabescu calca pe cadavre

  1. D-LE BASARABESCU, AVETI PARTI-PRIS-URI POLITICE EVIDENTE SI ASTA SE OBSERVA DE ANI DE ZILE LA RADIO ROMANIA ACTUALITATI IN EMISIUNILE D-VSTRA. O parte a spectrului politic si guvernele formate de acestia sunt hartuite, iar altele sunt ridicate in slavi. Imi pare rau, nu sunteti platit din bani publici pt face acest lucru. Daca tineti neaparat sa faceti asta, angajati-va la B1 TV sau la Realitatea TV, unde veti fi platit din alti bani decat ai cetenilor si veti face “politica” acestora.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s