Pelerinaj la Podul Mincinosilor

V-am informat ca Moise a petrecut weekend-ul cu sotia la Paris, pardon la Sibiu (la Paris merge cu „cea mai iubita dintre pamanteni’), pe banii sindicatului SUS-Radio Romania (transport, cazare si masa) si poate ca unii dintre voi v-ati gandit ca aberam, asa ca va prezentam dovada foto. Poza a fost facuta la sfarsitul congresului cu jurnalistii AEJ (ne vine sa radem cand auzim acest lucru), la Manastirea Sambata de Sus, pe data de 8 noiembrie, in jurul orei 16 dupa cum ne-au informat sursele noastre.
P.S. Pe surse am aflat ca, intr-o noapte cu luna plina, Adrian si-a scos sotia la o plimbare romantica prin Sibiu, pe Podul Mincinosilor, asta dupa ce a dat o tura prin targul de vechituri sa isi cumpere un costum pentru el si o pereche de strampi pentru ea. Tot de la surse am aflat ca a plecat de la hotel cu sapunul, samponul, scrumiera, lenjeria de pat, pixul si becurile de la veioze. A incercat ca „imprumute” si furtunul de la dus, dar nu avea cheia franceza la el asa ca sa multumit cu dopul de la cada.

moise sibiu

Poate ne explica si noua Association of European Journalists (AEJ), prin vocea suava a doamnei Teodora Stanciu, ce cauta un pompier la un congres destinat jurnalistilor. Venise cu stingatorul sau cu pixul si agenda? Vrem sa stim si noi scopul pentru care Moise Adrian Valentin a fost la Sibiu, asa ca intre jurnalisti!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s