Basarabescu calca pe urmele lui Moise

In timp ce Razvan Dumitrescu alias Tarzan a ramas sa injure pe toata lumea in incinta institutiei, Basarabescu calca timid pe urmele lui Moise, in incercarea de a intoxica si de a arunca cu rahat in Radio Romania. Acest realizator „onest” sustine ca ca vorbeste in numele angajatilor si aduce mereu in discutie cazul #colectiv. Ce nu stie Basarabescu, stim noi. Stim ca este un realizator de 2 lei care isi urmareste interesul personal. Intr-un interviu acordat colegului sau de trupa (cica e o formatie Casa Presei), acoperitul Robert Turcescu, Basarabescu se plange ca munceste vreo 5 ore pe saptamana si castiga prea mult.
Acum ne asteptam ca in zilele in care marea vedeta Basarabescu are emisiune si ajunge in radio, sa nu mai gasim loc de parcare si abia sa intram in institutie, strecurandu-ne printre fanii care il asteapta cu flori, sa iasa la autografe. Acest penibil, a cerut acum ceva timp sa i se acorde un spor de microfon, si da, auziti bine: spor de microfon. Ne gandim la medicii care opereaza ca trebuie sa ceara spor de bisturiu, sau la asistentele care fac injectii sa ceara spor de ac.

08-gabriel-basarabescu-agerpres
Foto : Basarabescu sugand ochelarii lui Dumitru Costin!

– Ce s-a întimplat cu proiectul Radio România de la Chișinău?
-Oh, problema Radio Chișinău poate acoperi un interviu în sine! Este o altă durere a mea  faptul că deși s-au împlinit trei ani de când acest post face parte din familia Radio România, audiența lui în zonă este extrem de scăzută… (Nota 2u2romania: Basarabescu a iesit din AGA de la Chisinau si are o durere financiara, pe minus, dupa cum v-am prezentat zilele trecute.)

Stiti domnule Basarabescu ca norma de lucru este de 40 ore/saptamana, sau in restul orelor dumneavoastra faceti studiu individual pe la partide, sau mergeti in emisiuni pe salariul de la radio?

Asteptam sa va vedem la „By Alexa”, ca tot vreti sa va vedeti pe camera, dar sa stiti ca fara fular parca nu functionati la capacitate maxima. Glumeam! Nu ne luati in serios!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s