Aici radio Basarabescu, 105.3 FM!

Duminica, timp de cateva zeci de minute, Gabriel Basarabescu a pupat partea dorsala a premierului Romaniei Dacian Ciolos. Ca si cum postul national de radio devenise proprietatea lui Basarabescu, acesta a facut dintr-un interviu care se dorea o informare corecta un circ de zile mari. Toata presa nationala a preluat parti din interviul acordat de premier, insa nu a preluat ceva (credem ca nu au inteles despre ce e vorba) ce o sa va punem noi la dispozitie.
Basarabescu ii pune in gura premierului cuvantul evaluari, evaluari care il vizeaza in mod direct pe marele realizator deoarece datorita climatului politic din Ucraina a refuzat sa le faca (asa a declarat Basarabescu). Va prezentam mai jos textul omis si neinteles de presa din Romania:

Dacian Cioloş: Dar îi putem încuraja să vină, dacă punem la punct dispozitive de recrutare a personalului în administraţie, dispozitive de progres în carieră, de evaluare a activităţii, care să fie corecte ş să dăm o ansă oamenilro care vor să lucreze corect.
Gabriel Basarabescu: Evaluări. Aţi spus un lucru foarte important. Aţi spus chiar mai mult decât atât  evaluări în sens european.
Dacian Cioloş: Da… evaluări în sens european… evaluări în sens corect, pur şi simplu.
Gabriel Basarabescu: Interesant.
Dacian Cioloş: Pentru că o evaluare ce înseamnă? Îţi dai seama cât poţi şi ce trebuie să faci ca să progresezi. Nu trebuie văzute evaluările astea ca şi o chestiune absolută în sine, în sensul că dacă, după o evaluare, concluzia este că în unele domenii nu eşti foarte bine pregătit, înseamnă că trebuie să fii dat afară. Şi în alte administraţii am văzut, inclusiv la Bruxelles, înveţi tot timpul vieţii. Şi alături de sistemul ăsta de evaluări, va trebui să punem la punct şi un sistem de formare continuă, de pregătire continuă, pentru că sunt foarte multe lucruri care apar între timp: legislaţie, metode noi pentru a avea o activitate mai eficientă. Ş atunci, evaluări în sensul ăsta! Decât să ne minţim pe noi înşine, să spunem că punem un om care lasă impresia că ştie să facă anumite lucruri, dar face greşeli şi pierde foarte multă lume din cauza greşelilor unui om şi, apoi, să-l acoperim doar pentru cănoi l-am pus sau pentru că e prietenul cuiva, cred că e mult mai bine să fim transparenţi şi să recunoaştem atunci când nu ştim să facem anumite lucruri şi să ne punem, pe urmă, să ne plasăm pe un post unde putem să facem lucrurile respective sau să ne pregătim, să ne ameliorăm cunoştinţele în aşa fel încât să ne putem duce treaba la bun sfârşit.

Da, acest pupincurist pe nume Gabriel Basarabescu, a incercat o lingusire de zile mari cu un atac frontal la partea dorsala a  premierului, premier care din fericire a facut cateva fente (fotbalistic vorbind, ca sa inteleaga si Moise, prietenul lui Basarabescu) diplomatice, evitand sa intre in jocul realizatorului. A fost putin incurcat la partea cu evaluarile lui Basarabescu si nu s-a prins ca „vedeta” incerca sa il bage intr-un subiect personal. Poate se autosesizeaza Consiliul de Onoare in legatura cu acest subiect, dar si de faptul ca Basarabescu a avut nesimtirea sa vina in tricou la un interviu cu premierul Romaniei (aici vorbim de prestigiul postului national de radio). Poate acum intelege si domnul Ciolos care a fost treaba cu evaluarile, si chiar asteptam un punct de vedere pe acest subiect .

oie_1FIl2YQ7xpQK

La finalul acestui material, va transmitem domnule („mare vedeta”) Gabriel Basarabescu ca noua jurnalistilor onesti ne este rusine cu tine. Esti un zero barat din punct de vedere jurnalistic si un lingau care intrece orice masura. Esti o nulitate care a lins pe la portile PNL-ului, iar acum linge un tehnocrat, in speranta unor castiguri personale!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s