Moise si un arhAnghel

O publicatie online a publicat ieri o lunga scrisoare in care un domn manager de la Radio Timisoara terfelea pe toata lumea si culmea, se adresa Comisiilor de Cultura. La prima vedere pare ca nemultumirile acestui manager sunt indreptatine, insa daca ne uitam mai atent observam ca numele lui Moise este strecurat printre randuri, asa ca ne punem cateva semne de intrebare. Ce legatura are Moise cu Radio Timisoara? Ce legatura are Anghel (asa il chema pe managerul respectiv) cu Moise si cu Glavan (fostul manager de la Resita)? Citind cu atentie documentul trimis de managerul Anghel observam cu usurinta multe asemanari intre petitiile lui Moise Adrian Valentin si acest „faraon” ce patroneaza Radio Timisoara. Am spus „faraon” pentru ca am citit pe net ca Anghel e ca batut in cuie in conducerea postului de zeci de ani si face numai ce vrea pe acolo. Revenim putin mai tarziu la Anghel, pentru ca acum incercam sa ne dam seama cine este redactorul de buzunar care a scris articolul.

Ion TeleanuArticolul este scris de un anume Ion Teleanu, un Vali Vijelie al online-ului romanesc, redactor care scrie materiale la comanda si are in spate multe procese (procese pierdute) legate de afirmatii mincinoase.
Acest redactor de online aduce din profil cu Moise cand avea mustacioara(cine se aseama se aduna), iar din fata aduce vantul sau gerul. In poza il vedeti cu o camasa portocalie, iar poza este de pe vremea cand la putere se afla PDL-ul. Sa fie o coincidenta de culoare? Noi nu credem acest lucru! Ne oprim aici cu acest Teleanu, pentru ca ne-am propus sa investigam mai mult acest personaj.

Revenind la managerul Anghel am aflat pe surse ca, sub indrumarea marelui jurnalist Moise Adrian Valentin, om cu o vasta experienta dobandita prin tribunalele romanesti a inceput atacul asupra Radio Romania tocmai pentru a muta atentia de la ilegalitatile din Radio Timisoara.
Pe surse am aflat ca rautatea lui Anghel vine dupa ce un control financiar a descoperit grave probleme la Timisoara. Pe scurt, Anghel a platit unei firme o suma de bani pentru articole care nu au fost livrate. Aceasta firma avea obligatia sa puna la dispozitia Radio Timisoara un numar de oameni care se lucreze la radio. Anghel se pare ca e obisnuit cu altfel de ilegalitati inca din anii 2000, cand a luat o sponsorizare de 8000 de dolari si a uitat sa o inregistreze in contabilitate. Memoria i-a revenit dupa 2 ani, cand a facut inregistrarea.
Ce v-am prezentat mai sus este numai o parte din motivele pentru care Anghel face plangeri. Tot pe surse am aflat ca a aplicat metoda Moise, metoda cu internarea in spital pentru a se sustrage o perioada lunga de timp. Oare din spital a scris catre Comisiile de Cultura?
Mai nou Anghel are si o actiune in instanta, actiune prin care doreste anularea unui ordin al Presedintelui Radio Romania. Acest ordin prevede ca toate contractele sunt semnate la Bucuresti, ceea ce inseamna ca Anghel nu a avut drept de semnatura cand a contractat colaboratori. Ce inseamna asta? Abuz in serviciu! Cine a mai abuzat in trecut de functie? Moise Adrian! Cam multe coincidente pe cm patrat.
Intrebarea este de ce Anghel contesta acum acest ordin cand el a fost dat prin 2011-2012 de fostul Presedinte al Radio Romania. Foarte ciudat nu? A fost prins cu mata in sac, iar acum incearca „sa se scoata” apeland la diverse cunostinta politice si punand presiune pe Consiliul de Administratie.

Ce face Anghel nu este un santaj politic asupra postului national de radio?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s