Moment halucinant la „Gala Serile FJSC”

Intr- zi ploiasa din noiembrie a anului stelar 2015, la Facultatea de Drept, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii de Drept Bucuresti (ce de coincidente bizare) a organizat o gala de premiere la care au invitat cei mai prestigiosi jurnalisti din Romania. Halucinant a fost acel moment in care pe scena a urcat pompierul Moise Adrian Valentin. Pompierul a urcat pe scena avand in „spate” celebra melodie „Vine politia sa-mi ia toata marfa, ascund dolarii si marcile„.

Gala Serile FJSC continuă cu o ceremonie ȋn cadrul căreia vor fi premiati pentru excelentă ȋn domeniile lor de activitate, dar şi pentru implicarea ȋn formarea studenților, cei 50 de invitati care au vorbit ȋn cadrul Serilor FJSC pe parcursul celor zece ani. Printre aceştia se regăsesc Cornel Mihalache, Andi Moisescu, Lucian Mândrută, Andrei Gheorghe, Andreea Esca, Luca Niculescu, Moise Guran, Dragoş Pătraru şi multi altii. Premiile vor fi ȋnmânate de conf. univ. dr. Antonio Momoc, ȋmpreună cu rectorul şi prorectorii Universitătii din Bucureşti. (sursa: fjsc.unibuc.ro)
11012474_10156335227590523_6268558046576063514_nPompierul Moise Adrian Valentin a primit o diploma de excelenta pentru contributia deosebita adusa la formarea studentilor FJSC in profesionisti in jurnalism si comunicare. Va dati seama cu cat profesionalism se preda in aceasta facultate daca a ajuns un pompier sa scoleasca si sa dea sfaturi viitorilor jurnalisti?

12243281_10203870005670662_8041945828804042838_n

In prima faza ne-am intrebat cam cate ore a durat cursul din momentul in care Moise a inceput sa enumere sutele de procese pe care le are in instantele romanesti, dar camatarul a lamurit problema repede. In urma felicitarilor venite Moise Adrian Valentin ne-a raspus la intrebare:

Moise Adrian Valentin: Multumesc, dar nu am facut decât sa le spun studentilor de la Facultatea de Jurnalism care sunt drepturile lor si ce înseamnă Codul Deontologic al Jurnalistului. Acum vreo 10 ani!
Catalina Oancea: Moise Adrian Valentin , dacă asta s-a întâmplat acum 10 ani, vedem încă o data cu ce greutate ajungem sa ne recunoastem valorile.
Moise Adrian Valentin: Niciodata nu m-am gândit sa fac ceva pentru ca cineva sa-mi recunoască faptele. Am făcut-o pentru ca asa am crezut ca este bine.

NOTA: Dialogul si pozele sunt preluate de pe contul public de Facebook al somerului Moise Adrian Valentin!

Revenim cu mai multe detalii!

UPDATE: Pe surse am aflat ca Moise Adrian Valentin, a intarziat acasa, acesta petrecand si sarbatorind acest premiu in compania unei doamne, alta decat sotia.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s