Moise a explodat

In urma unor mici si neinsemnate dezvaluiri prin care atrageam atentia ca Moise o tavaleste in privat pe o doamna membra de sindicat, Moise a explodat, a luat foc. De ce? Oare adevarul supara? O sa va prezentam azi un mesaj primit de la o doamna, colega cu „distinsa” Iulia Lev Niculae in care ni se aduce la cunostinta unele fapte reale. Am primit acest mesaj acum o luna, insa am preferat sa nu il publicam, ci doar sa ii atragem atentia sotiei ca trebuie sa se poarte cu mare grija.

oie_mOylzsvHiHDM

„Buna ziua. Sunt o colega de munca cu Iulia Niculae si as vrea sa va transmit ca aceasta doamna ne terorizeaza zilnic la locul de munca. Ne spune ca Moise face si drege, ca Miculescu e raul pe pamant si alte idiotenii. Nu poti sa ii spui nimic contra pentru ca sare ca arsa si incepe sa urle. Pe langa aceste lucruri se lauda ca e cu Moise. Mai multi colegi au vazut-o dandu-se jos din masina lui Moise, la o strada distanta de radio, iar apoi Moise vine sa isi duca sotia acasa.
Tot Iulia ne-a mai spus ca nu simte nimic pentru Moise, dar avand o situatie grea cu banca care vrea sa ii ia casa, sta pe langa el ca sa isi rezolve unele lucruri. Ne-a mai spus ca Moise o ajuta cu bani, iar in multe momente ii spune sotiei ca e ba la sedinta la sindicat, ba la nu stiu ce intalnire iar el in schimb se intalneste cu ea intr-un apartament al unei prietene. Daca veniti sa verificati programul de lucru, o sa constatati ca ea nu lucreaza de dimineata, tocmai pentru a avea timp sa se intalneasca cu Moise. Va rog sa nu imi publicati numele.”

Acum noi stam stramb si incercam sa gandim drept, incercand sa ne dam seama ce e in capul camatarului de poate sa ii faca astfel de lucruri sotiei care il suporta dupa tot ce face. Mai avem un mesaj primit pe aceasta tema insa este mai vulgar si momentan nu o sa il publicam.

ANUNT IMPORTANT

oie_CgfLTnpEm07jLume, lume! Azi, 4 decembrie 2015, incepand cu ora 10, la Tribunalul Bucuresti, mergem cu mic cu mare sa il sustinem pe camatarul Moise Adrian Valentin in tentativa de a recupera suma de 200.000 euro.

Sunt asteptati in sala de judecata toti cotizantii sindicatului SUS – Radio Romania, cat si ceilalti „sustinatori” necotizanti. Mergem impreuna sa il sustinem pentru ca merita (nu zau).

Concluzionam rapid: Maine la ora 9:50 ne intalnim la tribunal, cu steculete, cu afise, cu vuvuzele sau ce mai aveti la indemana.

NU RATATI ACEASTA OCAZIE UNICA IN VIATA!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s